Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

De leukste zomer trends bij My Jewellery

Ben jij een zomertype, of ben jij juist heel erg van de hot chocolate, warme dekentjes en sneeuw? Ik ben echt team herfst – niets zo gezellig als een tussenseizoen waarin de bomen weer prachtig kleuren, je outfit voornamelijk bestaat uit laagjes en je weer lekker thuis mag cocoonen. Maar nu ik net bij mijn nieuwe baan begonnen ben, merk ik dat ik dit zomerse weer echt enorm waardeer. Lekker ‘s avonds na een lange werkdag aanschuiven bij een terrasje, laat uit eten, een fijn boek lezen op het balkon, een picknick met vrienden en etentjes met mijn lief. Ik geniet er volop van!

Een andere reden waarom ik de zomer steeds meer waardeer – alle geweldige zomertrends die nu in de winkels hangen. Je kunt mij bij warm weer uittekenen in een midi dress, en dan het liefst in boho stijl. Ik ben ook erg fan van een goede linnen pantalon, die ik op kantoor draag met een bohemian blouse en lekker veel sieraden. Grove sneaker of sandaal erbij, en op zijn tijd een hak. Hét adresje waar ik met shoppen altijd stop is My Jewellery. Bij mij in Utrecht zit er eentje, en daar staan altijd lange rijen voor de deur.

Niet zo gek – My Jewellery is namelijk erg betaalbaar. Ikzelf slaag hier altijd voor kleine cadeautjes voor vriendinnen. Ik kan ze altijd blij maken met bijvoorbeeld mooie initial sieraden. Dat is dan ook altijd mijn tip: My Jewellery sieraden blijven namelijk super mooi. Ik douche ermee, draag ze in de zon, draag ze zelfs met mijn favoriete parfums. Weten jullie mijn geheim ook weer! Omdat er veel meer moois bij deze shopping heaven te koop is, heb ik mijn favo trends onder de loep genomen.

Badmode
Erg leuk bij My Jewellery vind ik hun swimwear. Lekker speels, meisjesachtig of juist heel vrouwelijk. Ik zie in ieder geval een paar duidelijke trends. Ben je in een lieflijke mood, dan zijn de zomer pastels perfect voor jou. Badpakken met ruches, lila, gesmokte tops, bloemenprints – I love. Met als pittige tegenhanger de zebra- en leopard print. Als je lekker grafisch wilt gaan, zijn er ook badpakken en bikini’s met stoere strepen.

Wat ik altijd zo leuk aan badmode vind, is dat je er ook onderdeel van een outfit van kunt maken. Een badpak kun je perfect aan als top bij een high waist pantalon. Hakken eronder en je kunt zo door van een dagje strand naar een party. Ook een bikinitop vind ik erg leuk voor bijvoorbeeld onder een kaftan. Shortje erbij, sneakers aan et voila. Pluspunt – bij My Jewellery kun je met ieder figuurtype shoppen. Ze hebben ook aan de curvy meiden gedacht namelijk!

Sieraden trends 2021
Ik kan wel zeggen dat sterrenbeelden echt dé trend zijn. Niet alleen ben ik hier zelf groot fan van, want ik heb twee My Jewellery kettinkjes met mijn sterrenbeeld Schorpioen. Er zijn ringen, oorbellen, armbandjes en zelfs T-shirt met jouw zodiac sign. Om nog even door te borduren op het persoonlijke – zoals eerder genoemd zijn de initial sieraden nog steeds ongekend populair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vintage look zegelringen met letter. Je look persoonlijk maken met sieraden blijft sowieso een ding. Dit kun je doen met bijvoorbeeld edelstenen, pareltjes, schelpen en zelfs bloemetjes.

Zomermode
Op het gebied van mode ben ik blij met de trends dit jaar. We zien namelijk veel aardetinten, zoals terra, zand, gebroken wit en chocoladebruin. Erg mooi in combinatie met de dierenprints. Ook is de romantische stijl nog steeds een zomerfavoriet – zo ook bij My Jewellery. Mijn favoriet uit hun shop is absoluut de oranje midi dress met luipaard print, die ikzelf dan ook besteld heb. Ik ben erg blij dat de wikkeljurk zo populair is, want dit model jurk staat vrijwel iedereen flatteus. Ook de items met ruches vind ik erg leuk. Voor wie een beetje netjes gekleed naar werk wil gaan, heeft My Jewellery ook prachtige zomerse suits. Zowel de blazer als de pantalon kun je of los, of samen met elkaar dragen. En als het warm is draag je gewoon een mouwloos gilet.

Accessoires
Wie haar look compleet wil afstylen (en wie wil dat niet) kan zeker bij My Jewellery terecht. De allermooiste telefoonhoesjes, haaraccessoires, tassen, riemen en zelfs beauty vind je er. Om je outfit helemaal mee af te toppen, maar ook perfect als cadeautje voor een vriendin. Wat is jouw zomerse favoriet bij My Jewellery?

Styled by Romy

Terug naar boven