Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Clinique Chubby Stick #17 Plumped Up Pink

23456

Met de komst van de lente worden er altijd prachtige lente make-upjes gelanceerd door onze favoriete luxe merken! Clinique is met stip mijn favoriet als het gaat om lipmake-up. Ik ben verslaafd aan hun fijne Chubby Sticks, een getinte lipbalm met de kleur van een lipstick en de verzorging van een lippenbalsem. Sinds ik afgelopen winter mijn eerste Chubby Stick kocht, was ik om. Voor de lente kocht ik ‘Plumped Up Pink’ bij Ici Paris XL, waar net op dat moment een fijne actie was met 40% korting op alle lipmake-up!

Het is de tweede keer dat ik online heb besteld bij Ici Paris XL en dit bevalt me erg goed. Mijn bestelling werd twee werkdagen later geleverd, en behalve de fijne korting word ik ook altijd blij van de leuke verpakking (net een cadeautje voor jezelf) en de mooie proefjes die erbij zitten. Ook de pastelkleurige doosjes van de Chubby Sticks vind ik altijd erg mooi. De stick zelf heeft een strak design, en het is meteen duidelijk welke kleur je in handen hebt. Mijn stick is hardroze met een zilveren dop. Onderaan de huls kun je draaien waardoor je de Chubby Stick heel gedoseerd kunt aanbrengen!

De stick brengt erg prettig aan, hij ziet er een beetje uit als een krijtje. Een nadeel is dat de punt naar verloop van tijd minder spits is, waardoor hij minder precies aanbrengt. In één verpakking zit 3 gram, ik doe met één stick gemiddeld drie maanden bij dagelijks gebruik. Groot voordeel is dat je er door de intense kleur niet veel van nodig hebt. Ik heb het gevoel dat ik een verzorgende, hydraterende lipbalm op mijn lippen heb, terwijl ik de kleur van een lipstick zie. Plumped Up Pink is een hele mooie dieproze kleur, en staat schitterend bij mijn groene ogen. Deze kleur is vrouwelijk, fris en er zit een licht gouden shimmer in.

Tijdens het eten en drinken blijft deze stick echt goed zitten. Soms bij bijvoorbeeld het eten van brood geeft hij heel lichtjes af. De tint blijft urenlang zitten, zelfs na een lange werkdag en dit is voor mijzelf een groot voordeel. Door het formaat gooi je hem ook makkelijk in je kleinste tas, ideaal! Wegens het draagcomfort, de prachtige kleur, het formaat, het uiterlijk en de verzorgende ingrediënten raad ik de Chubby Stick in Plumped Up Pink dan ook zeker aan! Hij is verkrijgbaar bij oa. De Bijenkorf, Ici Paris XL en Douglas en kost € 20,00. Ben jij ook fan van de Chubby Sticks, en wat is jouw ervaring met Clinique?

Clinique Chubby Stick in Plumped Up Pink

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Clinique Chubby Stick #17 Plumped Up Pink”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven