Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Zomerkriebels Festival

234567891011

Hi fashionlovers! Met dit heerlijke weer vliegen de events en festivals je natuurlijk letterlijk om je oren, en zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik ClubJudge Reporter voor ClubJudge. Dit houdt in dat ik verslag mag doen van de leukste festivals in Nederland, niet bepaald een straf dus! Afgelopen zaterdag was ik aanwezig bij Zomerkriebels festival in Utrecht, gelegen in het Gagelbos. Ik mocht een +1 meenemen, en mijn vriend vond het wel leuk om mee te gaan. Mijn doel was eigenlijk om leuke outfitjes te fotograferen, maar het was zulk heerlijk weer dat ik een sfeerimpressie van het festival gemaakt heb.

Als ik kijk naar de bezoekers, viel het me op dat de meeste mensen vrij jong waren. De line-up was hier wel heel goed op aangepast; en er waren verschillende soorten area’s met voor ieder wat wils. Zo was er bijvoorbeeld een Hardstyle stage, de Main stage, Super Sunday stage en de Kaleidoscope stage met meer techno/deephouse achtige muziek. We konden genieten van DJ’s als Roog, Franky Rizardo, Gregor Salto, Chocolate Puma en veel meer. Het festival zelf was tropisch en zomers aangekleed, met decoratie van flamingo’s en bloemen. De entree vond ik iets minder, die zag er een beetje simpel uit. Ikzelf vind het altijd belangrijk dat de entree al top verzorgd is.

Wat ik wel een pluspunt vond was de diversiteit aan eten; er waren Turkse pizza’s en patat, maar er stond ook een stand met vers fruit en smoothies. Er waren meer dan genoeg stands met drinken en de rijen bij de muntjes waren niet enorm lang. Ook waren er voldoende toiletten. Op het terrein zelf waren leuke extraatjes zoals een reuzenrad. Wat ik jammer vond is dat de bezoekers van Zomerkriebels over het algemeen meer casual gekleed waren, waardoor er niet megaveel fashion inspiratie tussen zat zoals bijvoorbeeld op Pacha festival of ModeMusthaves festival. Ook de bereikbaarheid van het festival laat te wensen over, wij waren toevallig op de fiets en dit was prima te doen vlakbij ons huis. Maar mocht je met het OV komen, wordt het toch een stuk moeilijker. Al met al heb ik, mede door het heerlijke weer, erg genoten van Zomerkriebels festival! Wat vond jij van mijn report?

Styled by Romy

2 gedachten over “EVENT REPORT: Zomerkriebels Festival

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven