Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Fierce Fashion Festival by ModeMusthaves

f2f3f4f5f6f7f8f9f10f11f12f13f14f15f16

Gisteren was ik aanwezig bij ModeMusthaves’ eerste festival; Fierce Fashion Festival. ModeMusthaves is natuurlijk een enorm bekende webshop waar wij modemeisjes (bijna) allemaal weleens shoppen. Daarom was ik erg benieuwd naar dit festival, en trok ik mijn bohemian jasje, flaphoed, bucket bag en fringe boots uit de kast om samen met vriendin Marleen richting Amsterdam te gaan! Het festival vond plaats op Sportpark Riekerhaven, en ik mocht als ClubJudge Reporter, wat ik sinds kort bij ClubJudge ben, naar binnen! Dit houdt in dat ik verslag doe van leuke, fashionable festivals voor ClubJudge.

De stemming zat er bij ons al goed in door de zon die langzaam doorbrak. Meteen bij de ingang viel ons op dat het festival superleuk was aangekleed met ananassen en andere tropische decoratie. We konden er shoppen bij stands van it-merken als 4EverwithEveryone, Riverstones, Fashionchick, Rocking Ballerina en natuurlijk ModeMusthaves zelf, waar hun huidige collectie tegen aantrekkelijke prijsjes werd verkocht. Het aanbod? Veel bohemian sieraden, handgemaakte tassen en festival-kleding. Ook waren er heuse fashiontrucks aanwezig, en konden we wok, handgemaakte patat, pizza en pannenkoeken eten. Er was ook nog een hele leuke kraam met versgeperst sap en kokosnoten.

Verder was er nog een zweefmolen, een tent met waarzegster, een modellencontest, een kraampje van Cosmo Hairstyling waar je je haar in 15 minuten kon laten doen en een kraam waar je je make-up door Nikkie Tutorials kon laten doen. Voor die laatste kraam stond overigens steeds een lange rij. Wat ik minder vond, was dat de kraampjes vaak erg klein waren waardoor je niet zo goed kon shoppen. Het festivalterrein was niet erg groot, maar wel leuk aangekleed en met voldoende aanbod. Ik vond de prijzen van het eten en de sieraden en kleding erg goed te doen.

Om 16:00 woonden we een modeshow, gestyled door Bastiaan van Schaik, bij. Hij had superleuke sets samengesteld met kleding en accessoires die meteen op het festival geshopt konden worden. Wat ik ook erg leuk vond was de vacature-boom van FashionUnited, waar allemaal vacatures en stages in hingen. Daarnaast genoten we van de fijne beats van DJ’s als Manuel Broekman & Geza Weisz, Emanuelle Vos, Phalerieau & MC Alainde Lon, Kris Kross Amsterdam en Girls Love DJ’s. We gingen naar huis met een goodiebag t.w.v. 100 euro, die helaas nogal tegenviel vanwege de gedateerde en geringe inhoud. Maar dat kon voor mij de pret niet drukken; ik ging naar huis met een superleuke nieuwe maxi-skirt en nieuw geshopte sieraden! Wat vind jij van mijn report? Ben je zelf ook op Fierce Fashion Festival geweest?

Styled by Romy

5 gedachten over “EVENT REPORT: Fierce Fashion Festival by ModeMusthaves

  1. Op de foto’s ziet er het erg leuk uit, maar weet niet of ik er zelf snel heen zou gaan. Zelf ging ik naar Soenda ook echt enorm leuk festival!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven