Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Labee à Porter fashionshow – Maassilo Rotterdam

2345678910111213141516

Gisteravond was ik, samen met een select groepje andere genodigden, aanwezig bij de fashionshow van Labee à Porter; het merk van model slash presentatrice turned designer. En wat voor designer! Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat ik niet al te hoge verwachtingen had van ‘nog een kledinglijn van een bekende Nederlander’, heeft Charlotte me gisteravond aangenaam verrast. In de Maassilo te Rotterdam toonden modellen ons een collectie vol bohemian invloeden, gecombineerd met de trends van nu. Stoer en vrouwelijk tegelijk, is wat Charlotte wilde laten zien met haar ‘Indian Summer’-collectie. Een collectie die het gehele jaar door te dragen is, vanwege de veelzijdigheid van de kledingstukken- en accessoires.

De show vond plaats op de bovenste verdieping van de Maassilo; een industrieel pand eenmalig omgetoverd tot fashionparadijs. De show was tot in de puntjes verzorgd met zelfs mannelijke modellen die ons naar de juiste verdieping begeleidden. Wat mij opviel was de te gekke choreografie; de modellen liepen geen standaard rondje catwalk, maar liepen trappen op en af, dansten, en maakten er een te gekke show van. Ook zagen we veel mooie visuals op de achtergrond, passend bij de kleding in verschillende thema’s. De modellen werden ondersteun door underground muziek, en het leukste vond ik nog wel dat catwalk queens Beertje van Beers, Marvy Rieder en Renée Vervoorn meeliepen. En dat er een afterparty was met DJ Erick E natuurlijk ;-). Ook werd de show afgesloten met te gekke confetti-kanonnen. Geen typische ‘Ibiza’-collectie dus, maar een moderne twist aan de bohemian style. Enig minpuntje vond ik de seating; deze was gewoon echt heel slecht en chaotisch geregeld.

Mijn persoonlijke favorieten? Ik zag een legergroen bomberjasje dat ik meteen wilde hebben, net als de prachtige beaded clutches met bohemian prints. Ook zag ik een paar gave maxidresses en jumpsuits die niet zouden misstaan in mijn kast, net als de strandtassen, de gave laarsjes, de ripped jeans met verfspetters, de prachtige groentinten en de romantische jurkjes met ruches. Je leest het al: het was een show vol hebberigmakende musthaves. Voor wie de collectie vanaf haar telefoon wil shoppen is er goed nieuws: download nu de VIDIMODA-app in de App Store en volg jouw favoriete items van de show op jouw telefoon. Welke look is jouw favoriet?

Styled by Romy

2 gedachten over “EVENT REPORT: Labee à Porter fashionshow – Maassilo Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven