Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Addy van den Krommenacker’s Pop Up Store

2345678910

Gisteravond was het dan zover; onder het genot van een lekkere prosecco en zijn nieuwste ready to wear-lijn, presenteerde couturier Addy van den Krommenacker zijn tijdelijke pop up-store in De Bijenkorf te Amsterdam! Ik was uitgenodigd om de opening bij te wonen, samen met een select groepje pers, bloggers en bekende Nederlanders. Met it-girls als Liza Sips, Pernille la Lau en Lieke van Lexmond in zijn klantenkring is Addy een waar fenomeen. Ook zijn geur ‘Red Carpet’, die trouwens heerlijk ruikt, was in de pop up-store te vinden.

In deze tijdelijke winkel is Addy’s nieuwste Spring/Summer-collectie te koop en dit is te zien! Ik zag de prachtigste bloemenprints, pasteltinten en vrouwelijke jurkjes- en jasjes voorbij komen. Romantiek ten top! Addy ontwerpt kleding die echt helemaal mijn ding is. Ik voelde me qua stijl dus als een vis in het water. De mooie collectie is nu in De Bijenkorf in Amsterdam te koop, maar tourt daarna verder naar Bijenkorf-filialen in andere grote steden als Rotterdam en Den Haag. Heb je een bruiloft in het vooruitzicht? Dan is dit het perfecte moment om een Addy-jurkje te scoren! Mijn favoriet? De prachtige nude-kleurige jurk op de vijfde foto. Wat vind jij van mijn report, en van Addy’s ontwerpen?

Ik wil Trees Korstanje en Addy van den Krommenacker bedanken voor de leuke uitnodiging.

Styled by Romy

4 gedachten over “EVENT REPORT: Addy van den Krommenacker’s Pop Up Store

  1. Wat leuk zeg! Ik was hier gisteren ook bij aanwezig. Wat een mooie bijzondere man is het
    Mijn report komt donderdag online..

    Lees mijn nieuwste artikel , De grote beauty schoonmaak deel 4

    Groetjes Annemieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.