Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Preppy chic

[show_shopthepost_widget id=”2394920″]

Mango Flared sleeves sweater / kate spade new york Glitter Stud Earrings / SHY by SE M Initial Pendant Necklace / River Island Molly authentic wash ripped jegging / Mango Unstructured wool coat / Hourglass Ambient Lighting Bronzer / Mango Floral scarf / BY TERRY Baume De Rose hand cream / GUESS Schoudertas / Monica Vinader R-pendant / KATE SPADE NEW YORK Armband / Sweet Things Patches / Josh V blouse / Pretty Ballerinas instappers

Dit voorjaar ga ik voor de preppy look! De klassieke look verdwijnt natuurlijk nooit uit het modebeeld, maar komend seizoen zien we een aantal duidelijke trends binnen deze stijl. Zo is de klassieke loafer weer helemaal terug, maar zien we hem deze lente vooral in opvallend roze-, goud en zilver. Ook de tijdloze mantel, de witte blouse en het satijnen print sjaaltje hebben een update gekregen. Ik shopte een outfit voor jullie die ik het liefst vandaag nog aantrek. Te beginnen bij de roze mantel, die ik zelf een paar seizoenen geleden bij Primark kocht.

Heel budgetproof, want ik dacht dat ik hem niet al te lang zou gaan dragen. I was wrong, want ik draag hem een paar seizoenen later nóg! Deze witte blouse van Josh V is voor mij de perfecte blouse en wil ik zeker nog aan mijn garderobe toevoegen omdat ik zo’n item echt mis. De gescheurde broek geeft de toch wel klassieke outfit een moderne draai. Dat we dit seizoen niet om opvallende mouwen heen kunnen heb je vast al gezien – vooral ruches en bell sleeves zijn veel te zien.

Bovenaan mijn verlanglijstje staat een paar loafers in roze of metallic. Het zijn de perfecte schoenen om in het voorjaar met blote voeten onder een gescheurde jeans te dragen. Wanneer het weer warmer wordt, draag je ze met een romantisch, wit jurkje – love it. Wat vind jij van de look? Ik ben vandaag in Amsterdam voor een superleuk beauty event en natuurlijk om de nodige outfit foto’s te schieten – geen luie zondag voor mij. Wat zijn jouw plannen?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”338443″]

Styled by Romy

2 gedachten over “INSPIRATIEPOST: Preppy chic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven