Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

De mooiste lampen voor in jouw interieur

Lampen – misschien wel de meest makkelijke manier om een snelle maar stijlvolle touch-up aan je woning te geven. Met de juiste lamp staat of valt een interieur, vind ik. In mijn huisje hing al een lamp, namelijk een heel minimalistische ronde, witte, en toevallig staat hij super mooi bij mijn beige-witte interieur.

Nu heb ik ook nog een kleinere, messing lamp met witte plissé kap staan. Maar tóch mis ik iets. Ik vind het heerlijk om dagelijks op Pinterest-zoektocht te gaan naar de mooiste exemplaren. Zo kwam ik laatst een geweldige, gouden lamp met enorme, roze veren tegen. Echt een pronkstuk in je interieur. Al denk ik dat mijn Utrechtse mini-appartement er te klein voor is.

Wat ik ook erg mooi vind is de vintage stijl lampen. Luxe lampen in retro-look of juist extravagant met franjes, zo weggehaald uit mijn favoriete film The Great Gatsby. Mocht je net als ik nog op zoek zijn naar dé lamp, dan is Straluma zeker iets voor jou. Dit is namelijk dé grootste verlichtingszaak van de Benelux! Gegarandeerd dat hier iets voor je bij zit.

Op zoek naar de mooiste hanglampen bijvoorbeeld? Tussen het enorme aanbod bij Straluma kun je urenlang wegdromen. Het makkelijkste is nog dat ze hun collectie in verschillende stijlen hebben opgedeeld – scheelt jou weer keuze-stress. Ga je voor design, klassiek, landelijk of juist modern? Ook wanneer je op zoek bent naar mooie tafellampen is er een ruim aanbod aan zowel stoer en grof als verfijnder.

Om je op weg te helpen, en omdat ik het stiekem natuurlijk heel erg leuk vind om mooie lampen te selecteren, heb ik mijn favorieten voor je in dit artikel bij elkaar gezet. Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mooiste lamp hierboven!

In samenwerking met Straluma.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven