Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

De mooiste sieraden voor Valentijnsdag

Of je het nu een commerciële aangelegenheid vindt of niet, Valentijnsdag staat voor de deur en volgens mij vinden we het stiekem allemaal enorm leuk als iemand aan ons denkt. Het is altijd fijn als je jarenlange partner of kersverse lover ineens met een persoonlijk cadeau aan komt zetten op de dag van de liefde. En mocht je, net als ik, single zijn, dan is de romantische dag hét ideale excuus to treat yourself.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om iemand eens even in de spotlights te zetten. Misschien heeft je moeder het afgelopen jaar veel voor je gedaan. Heb je een enorme steun gehad aan die ene collega. Of wil je je beste vriend of vriendin in de watten leggen. Het is allemaal geoorloofd op 14 februari.

Nu zijn er natuurlijk een hoop mooie cadeautips. Zo vind ik een hotelovernachting een super idee, of een dagje in een spa. Mij maak je altijd blij met een romantisch diner, een avondje in de bios of een dagje uitwaaien aan het strand met een lekkere lunch. Dit zijn natuurlijk allemaal ervaringen. Wil je iemand iets tastbaars geven, dan heb ik het perfecte idee.

Een sieraad is namelijk áltijd goed. Zowel mannen als vrouwen worden heel blij van een sieraad. Een mooi horloge is voor je vriend, vader of opa natuurlijk een perfect cadeau, maar voor ons vrouwen kan de keus wat lastiger zijn – er is namelijk zoveel. Gelukkig helpt Lucardi ons dit jaar een handje op weg. Of je nu kijkt voor een mooi paar oorbellen of all the way wilt gaan met een gouden armband: Lucardi helps you out.

Het allermooiste vind ik de vintage look sieraden; die zie je tegenwoordig heel veel. Zo draag ik elke dag een vintage ring uit Parijs – ik vind het mooi dat hier een verhaal achter zit. Ook een ketting met daaraan een amulet waarin je een foto kunt doen vind ik mega romantisch. Misschien laat je jullie initialen wel graveren in een horloge of schakelarmband.

Om jou tijd én stress te besparen ging ik op zoek bij Lucardi. Ik vond daar ‘altijd goed’ sieraden met parels, die tijdloos zijn en voor elke leeftijd kunnen. De wat grove schakelkettingen- en armbanden zijn echt van nu en meer trendgericht, en kun je juist heel mooi stijlen met een verfijnd sieraad erbij. En mocht je het écht niet weten, ga dan voor een mooi paar gouden creolen. Happy Valentine’s Day!

In samenwerking met Lucardi.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven