Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Cozy knits & pearly boots

__________________________________________________________

Teddy coat: Even&Odd via Zalando | Coltrui & rok: Zara | Crossbody bag: Onbekend | Pearl boots: Sacha | Oorbellen: H&M | Ring: Ana Dyla | Horloge: Rosefield | Armbanden: Verschillend

Fotografie door Fleur

Er waren 3 items die nadrukkelijk bovenaan mijn herfst-verlanglijstje voor dit jaar stonden: de teddy coat, de Perfecte Oversized Trui en pearl boots. Alle drie trends die we momenteel enorm veel zien, maar waar je toch makkelijk je eigen draai aan kunt geven. Vorige week besloot ik maar weer eens een bezoekje aan Zara te brengen en ik was niet teleurgesteld. Ik vond namelijk mijn droomtrui in bordeauxrood, perfect oversized en super comfortabel en warm door de col.

Bij de trui shopte ik deze geweldige midi-plooirok met polkadots. Helemaal leuk met een aaibaar, teddy jack en dus met grove boots. Zulke boots kun je natuurlijk eindeloos combineren, maar het mooiste vind ik ze juist onder een vrouwelijk jurkje- of rokje. Mijn nieuwe veterlaarsjes van Sacha zijn lekker grof, maar tegelijkertijd ook weer heel girly door de parels die erop zitten. Bij Sacha vind je trouwens nog veel meer mooie schoenen, ik kon namelijk bijna geen keuze maken.

Momenteel shop je er stijlvolle biker boots, maar ook velvet laarsjes, enkellaarsjes met print of borduursels, overknees of juist sneakers. Mocht je mijn laarsjes willen scoren, dan moet je trouwens snel zijn. Ze zijn namelijk bijna uitverkocht! Ik heb ze al ontzettend vaak gedragen, net als mijn teddy coat trouwens, wat een perfecte herfst aankoop bleek. Ik hou van die aankopen die je uiteindelijk overal bij kunt dragen! Wat is jouw ideale, favoriete herfst item?

Shop the Look

In samenwerking met Sacha.

Styled by Romy

3 gedachten over “Cozy knits & pearly boots

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven