Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Yves Rocher ‘Oui à l’Amour’ eau de parfum

Wanneer we denken aan typische herfstparfums, dan denken we waarschijnlijk niet meteen aan een lichte, romantische geur. Toch kan dit juist heel toepasselijk zijn, want wij vrouwen zijn nu eenmaal niet altijd in dezelfde mood. Naast het zware geweld van de warme, kruidige geuren is een lichtere, zoetere geur juist misschien wel een welkome afwisseling. Oui à l’Amour, oftewel ‘Yes to Love’ van Yves Rocher is bestemd voor de vrouw die leeft met lef en passie!

Deze nieuwe geur omschrijft zichzelf als ‘een sprankelende frisheid gecombineerd met een intense sensualiteit’. Wanneer ik kijk naar de flacon, ben ik in ieder geval al ontzettend benieuwd. Ik ben een echt romantisch meisje dat het liefst de hele dag door droomt. Het flesje van de nieuwe Oui à l’Amour geur sluit hier helemaal op aan – met zijn transparante, rode en roze details ademt het liefde.

Wat ik erg mooi vind aan het flesje, is dat er aan de zijkant een hartje in verwerkt zit. Leuk en niet geheel onbelangrijk: zowel het doosje als de flacon zijn recyclebaar. Genoeg over het flesje, terug naar de geur zelf! De Yves Rocher parfumeurs hebben krokante geurnoten van Engelwortel samengevoegd met vrouwelijke Roos. Voor een zachte, warme noot werd er Tonkaboon en Cederhout gebruikt. Dit mondde uit in ‘de zwoele geur van eindeloze liefde’.

Wat ik in dit parfum vooral ruik, is een bloemige zweem. Het is een frisse en subtiel aanwezige geur. Ik vind deze geur erg prettig omdat ik er meteen in een romantische stemming door raak, en ik denk dat de echte meisje-meisjes onder ons dit parfum erg lekker zullen vinden. Door de combinatie Roos en Cederhout is Oui à l’Amour niet alleen bloemig, elegant en meisjesachtig, maar heeft de geur ook wel een houtachtige, herfstige ondertoon.

Je hebt maar weinig nodig van deze geur om hem goed te ruiken, en toch is Oui à l’Amour zeker niet overheersend. Het is eerder een fris subtiele geur die je soms bij vlagen even ruikt. Ik vind hem heel prettig voor overdag, maar misschien iets minder geschikt voor ‘s avonds. Dan houd ik het toch liever bij het grovere geschut ;-). Wel denk ik dat Oui à l’Amour juist op lente- of zomeravonden weer heel toepasselijk kan zijn.

Oui à l’Amour is nu verkrijgbaar in de Yves Rocher winkels- en online shop voor €55,90, en er is nu een tijdelijke actie van €29,90 voor 50 ml. Ga jij deze romantische geur proberen? Wat zijn jouw ervaringen met de geuren van Yves Rocher?

Het product in deze blogpost heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven