Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Coffee, croissants, champagne

Het was weer eens zover: samen met collega blogger Fleur trok ik Utrecht in om aan te schuiven aan een perfecte, marmeren tafel bij de Winkel van Sinkel. Dit is toch wel één van mijn favoriete, Utrechtse spots omdat ik er altijd direct een Parijse vibe bij krijg. De antiek ogende tafeltjes, de menukaart in de vorm van een krant én hun Franse stokbroodjes geven mij heel even het gevoel dat ik me in het buitenland verkeer.

De aanleiding van onze rendez-vous was het fotograferen van Fleur mét enorme ballonnen, want haar verjaardag was gisteren. Ikzelf besloot om eens een totaal ander kleurenpalet aan te trekken, want normaal gesproken draag ik nooit beige of een andere aardetint. Tóch vind ik de klassieke, zandkleurige trenchcoat van Soaked in Luxury (via Fashion by Fleur) perfect staan bij de luipaard jurk van hetzelfde label.

Ik droeg er mijn Superga espadrilles bij en mijn favoriete tas van Zara. Gouden sieraden om en klaar! Ik vind het een hele geslaagde look en het fijne van de luipaardprint is dat je hem overal bij kunt dragen. Draag hem met een streepjesprint, met sterretjes, hartjes.. het kan allemaal. Terwijl we onze favoriete ijskoffie en een jus d’orange bestelden, praatten we over de enorm drukke weken van de laatste tijd.

[show_shopthepost_widget id=”2769414″]

Af en toe denk ik even na over alle plekken waar ik in een week ben geweest, waar ik allemaal heb gegeten, wat ik heb geshopt.. Jammer genoeg is ook míjn budget niet eindeloos en fantaseer ik regelmatig over een soort van magische, gouden creditcard die ik bij elk hip restaurant, winkel of warenhuis kan inzetten. Gewoon, om alles te kunnen kopen en bestellen wat ik maar zou willen. Helaas, die heb ik niet.

Een gewone creditcard trouwens ook niet. Daar heb ik zo mijn redenen voor, want ik ben altijd bang dat ik dan uitgaven ga doen waar ik eigenlijk helemaal geen budget voor heb. Ik ben bang dat ik dan op jonge leeftijd al in enorme schulden kom. Vooral bij het online shoppen probeer ik mijzelf te beschermen, dat is namelijk een ware verslaving. Ik begrijp echter dat een creditcard ook gewoon heel fijn kan zijn.

Zo is hij namelijk over de hele wereld te gebruiken. Ook bij het eerder genoemde online shoppen is een creditcard handig, want sommige buitenlandse beauty webshops hanteren alleen deze betaalwijze. Deze redenen zijn voor mij niet voldoende, maar ik kan me goed voorstellen dat je er wel eentje hebt wanneer je bijvoorbeeld veel reist. Ikzelf vind het niet nodig en ook niet nuttig, want in Nederland kunnen we bijna overal met apps en internetbankieren erg makkelijk betalen, toch?

Wat ik wel weer echt een uitvinding vind, is de prepaid creditcard. Dit werkt min of meer hetzelfde als een prepaid telefoon. Je waardeert de kaart op, en kunt dus een bepaald budget voor jezelf afspreken. Op die manier overschrijd je je vastgestelde limiet niet, en kom je niet zomaar in de problemen. Ik ben heel benieuwd of jij een creditcard hebt, en of je hem veel gebruikt voor bijvoorbeeld beauty aankopen of kleding. En natuurlijk hoor ik graag wat je van de look vindt!

Fotografie door Fleur

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”367948″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven