Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Autumn is here

__________________________________________________________________________________

Velvet jack: ModeMusthaves | Vintage jurk: Little Vintage Shop | Tas: Guess via Duifhuizen | Boots: Bronx Selectors | Riem: Legend | Oorbellen: We are Sassy NL | Kettinkjes: Names4Ever & We are Sassy NL | Horloge: Rosefield via Brandfield | Armbanden: Verschillend

Fotografie door Fleur

Mijn favoriete seizoen is weer begonnen: hello Autumn. Als typische Schorpioen ben ik helemaal in mijn element zodra de herfst begint (where my Scorpio ladies at?!). Ik voel me veel geïnspireerder, zit lekkerder in mijn vel en mijn hoofd stroomt vol met nieuwe ideeën. Ook het kleurenpalet van de herfst doet me altijd enorm goed. Mijn kast hangt vol met rijke kleuren als emerald, bordeauxrood, okergeel en diep donkerblauw.

En hoe mooi zijn die heerlijk, herfstige stoffen? Ik hoef alleen maar aan velvet of faux fur te dénken en ik ben helemaal happy. Je kunt je dus wel voorstellen dat de outfit die ik gisteren droeg, helemaal mijn ding is. Deze look ademt herfst en ik ben hiermee dan ook helemaal klaar voor mijn favoriete seizoen. Ik combineerde mijn velvet jack met studs van vorig jaar (hij is van ModeMusthaves) met mijn nieuwe vintage jurk van Little Vintage Shop.

Het is jullie natuurlijk wel bekend dat ik gek ben op vintage, en dan op jurken in het bijzonder. Dit bordeauxrode pareltje heeft een cute bloemenprint en mooie, kanten details. Doordat de jurk wijd uitloopt en getailleerd is geeft hij je een mooi silhouet. Ik draag hem hier met blote benen, maar hij kan straks ook prima met een dunne panty worden gedragen. Western belt eromheen en klaar ben je. Happy Friday babes!

Shop the Look

In samenwerking met Little Vintage Shop.

Styled by Romy

Een gedachte over “Autumn is here”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven