Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Kneipp ‘Amandelbloesem’ bodylotion mousse

Hoewel ik mijn huid het hele jaar door goed verzorg, besteed ik in de herfst en winter net even wat extra aandacht. Door de gure herfstwind, de kou buiten en de verwarming binnen merk ik dat mijn huidje sneller droog en rood wordt. Vooral mijn onderbenen en bovenarmen hebben dan echt een goede hydratatie nodig. Kneipp is één van mijn favoriete beautymerken omdat hun producten altijd zeer luxe en weldadig zijn.

Daarnaast vind ik hun productlijnen ook altijd heerlijk ruiken! Ik had al eens kennis gemaakt met de Amandelbloesem productlijn, en ben erg gecharmeerd van de frisse, licht zoete en vooral bloemige geur. Ook de roze verpakkingen spreken me natuurlijk erg aan. Leuk weetje: het eerste product dat Kneipp ooit introduceerde was de Amandelbloesem badolie. In de huidige collectie vind je deze olie nog steeds, net als oa. een badschuim, douche schuim, bodylotion, body scrub en een handcrème.

Waarom zouden wij allemaal aan de Amandelbloesem moeten gaan? De voedende olie in deze Kneipp productlijn is rijk aan essentiële vetzuren-, vitamines A, B en E en waardevolle mineralen- en proteïnen. De olie trekt snel in en reguleert het vochtgehalte in de huid. Hierdoor krijg je dus een stralende, zachte én gladde huid die ook nog eens heerlijk ruikt. Ook de droge en gevoelige huidjes kunnen met de Amandelbloesem-lijn uit de voeten.

Goed om te weten: de producten van Kneipp zijn niet op dieren getest. Daarnaast bevat de Amandelbloesem geen paraffine, siliconen en minerale oliën. Ook zijn de producten vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Met de nieuwe Bodylotion mousse heb je geen enkel excuus meer om je dagelijkse huidverzorging te skippen. De mousse is ultra zacht, trekt extra snel in en is heel erg luchtig.

Elke dag een verwenmomentje voor jezelf in je eigen badkamer is hiermee dus meteen binnen handbereik, en daarnaast kun je de hele dag nog genieten van een ultiem gehydrateerde huid. Het gaat hier dus om een bodylotion in mousse vorm – hiermee ben je 2 keer sneller klaar met je dagelijkse huidverzorging. Gebruik de Bodylotion mousse na het douchen voor een bloemige geursensatie en een snelle hydratatie zonder plakkerig gevoel.

De Bodylotion mousse voorziet ook de droge en gevoelige huid van vet en vocht. De mousse helpt bij huidirritaties en zorgt ervoor dat een trekkerig gevoel vermindert. Het natuurlijke evenwicht van de huid wordt hierbij hersteld. Dit moest ik natuurlijk zelf ook even testen! Kneipp heeft me zeker niet teleurgesteld. In het begin moest ik even wennen aan het smeren met deze nieuwe textuur.

Ik had een beetje het idee dat ik met een soort van haarmousse smeerde – een heel apart gevoel! Gelukkig verdween dit snel en ontdekte ik hoe enorm snel deze mousse intrekt en uitsmeert. In 5 minuten is de Bodylotion mousse compleet ingetrokken en kan ik de deur uit, of ‘s avonds mijn bed induiken natuurlijk. Mijn huid ruikt heerlijk subtiel naar een aangename mix van noten en bloemen.

De rest van de dag voelt mijn huid heerlijk gehydrateerd aan. Wat ik prettig vind is het feit dat de Bodylotion mousse tijdens het uitsmeren een laagje hydraterende olie achterlaat op mijn lichaam. Tip: breng de Bodylotion mousse aan voor het slapen gaan en word de volgende ochtend wakker met een ultiem gehydrateerde huid!

Vanaf 1 oktober kun je hem kopen bij oa. Douglas, Kruidvat en Etos. De Bodylotion mousse kost €9,99 voor 200 ml. Ga jij ervoor naar de winkel? Hoe hydrateer jij je droge, trekkerige huid in de herfst?

Het product in deze Post is toegestuurd.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven