Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

August interior finds

________________________________________

Waarschijnlijk weten jullie allemaal wel dat ik een maandje geleden verhuisd ben naar mijn nieuwe stulpje. Inmiddels heb ik daar al aardig mijn eigen plekje van kunnen maken, maar er moet nog een hoop aan gedaan worden. Er waren een hoop volgers op Instagram die me vroegen om een home tour te doen, dus hier ben ik zeker nog mee bezig en deze komt zo snel mogelijk online.

Tot die tijd leek het me leuk om wat nieuwe interior finds voor jullie op een rijtje te zetten. Ik ben bijna dagelijks wel aan het wegdromen bij mooie nieuwe vondsten op het gebied van wonen. Zelf houd ik heel erg van een mix tussen bohemian en glamour. Dus wel de natuurlijke materialen, aardetinten en een gezellige, warme uitstraling, maar ook genoeg goud, marmer en de wat luxere items.

Wat ik ook erg mooi vind is de hotel-chique stijl. De stijl die je terugziet in bijvoorbeeld het Pulitzer-hotel in Amsterdam vind ik waanzinnig mooi. Online doe ik vooral veel inspiratie op bij De Bijenkorf, Zara Home, H&M Home, Westwing en Anthropologie. Momenteel heb ik veel okergeel, pastel-roze en het jade-groen uit de collage in mijn appartement, maar ik wil het jade-groene graag gaan uitbreiden – ik ben helemaal weg van die kleur.

Styled by Romy

2 gedachten over “August interior finds

  1. Super mooi! Ik ben ook gek op deze stijl. Ik woon inmiddels al 3 maandjes in mijn appartement en ben ook steeds meer bezig het eigen te maken: toevallig ook met jadegroen en pastel-roze en mooi gouden en bamboe details. Het is nog steeds een beetje clean, maar hoop dat het zo steeds gezelliger wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven