Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

More prime, less shine met Etos primers

Geef eens eerlijk toe: gebruik jij trouw een primer voor je dagelijkse make-up? Ik ga heel eerlijk zeggen dat ik dat niet doe. Ik smeer al een dag- en oogcrème en een BB-Cream en met dit warme weer wil ik graag zo min mogelijk laagjes op mijn huid. Toch is een primer stiekem van essentieel belang. Je bereidt er je huid optimaal mee voor op de make-up die je gaat aanbrengen.

De huid krijgt een laagje waardoor hij gladder en egaler wordt, en daarnaast bestaan er ook primers met speciale effecten. Zo zijn er varianten die grove poriën opvullen of die een soort parelmoer-glans bevatten waardoor een highlighter overbodig wordt. Etos begrijpt het belang van een goede primer en bewijst dat dit niet duur hoeft te zijn. Met de nieuwe Etos-primers is een glimmend gezicht tijdens deze tropische warmte verleden tijd.

Een primer zorgt er natuurlijk ook gewoon voor dat je make-upje beter blijft zitten gedurende de dag. Dat doen de nieuwe primers van Etos allemaal. Je brengt simpelweg een laagje aan onder je foundation of BB-Cream en klaar ben je. Ik ga je voorstellen aan de drie nieuwe Etos primers!

Etos Primer Oil
Dit is meteen de highlight onder de Etos primers. Deze olie is namelijk nieuw bij Etos. Het zou de perfecte voorbereiding zijn voor de normale tot droge huid. Mocht je een vette huid hebben dan raad ik deze primer af. Ik moet ook zeggen dat ik een laagje olie op mijn gezicht tijdens de zomer erg tricky vind. Mijn make-up loopt ook na het poederen nog steeds van mijn gezicht af namelijk.

Gelukkig heeft deze olie een lichte textuur, wordt hij snel door de huid geabsorbeerd en geeft hij een mooie glow aan de huid. Ik denk dat wanneer je een droge huid hebt, dit perfect is voor het opvullen van bijvoorbeeld droge plekjes. De olie brengt erg makkelijk en hygiënisch aan dankzij het pipetje. Ook de geur van de primer is erg aangenaam; een beetje zoetig, zomers. De primer glijdt niet van de huid af tijdens het aanbrengen.

Etos Pore Filling Primer
Mocht je grove, erg zichtbare poriën in je gezicht hebben, dan ervaar je dit misschien wel als storend. Deze primer van Etos vult je poriën heel mooi op. Dit is mijn favoriet van de drie omdat ik een vrij egale, makkelijke huid heb maar wél wat zichtbare poriën rondom mijn neus en ook af en toe wel last van blauwe kringen onder de ogen. Hij maakt mijn huid heel mooi zacht, glad en mat.

De primer, die een perzikkleur heeft, reduceert fijne lijntjes en geeft de huid weer een smooth finish. Zo krijg je de perfecte basis voor je foundation. Tip: wist je dat je een perzikkleur gebruikt als camouflage bij blauwe kringen onder de ogen of bij blauwe, zichtbare adertjes?

Etos Sensitive Primer
Deze primer is gemaakt op waterbasis en is vrij van siliconen. Dat maakt hem perfect voor de gevoelige huidjes onder ons. Hij is wit van kleur en creëert de perfecte basis voor je foundation. Zichtbare, fijne lijntjes en opvallende poriën worden bedekt en de huid krijgt een fluweelzachte finish.

Goed om te weten is dat alle Etos eigen merk-producten dierproefvrij zijn. De primers hierboven hebben elk een prijs van € 4,99. Je kunt ze vanaf nu kopen in alle Etos-filialen. Ik blijf het zeggen, erg jammer dat Etos (nog) geen online shop heeft. Maar ik zag laatst wel dat je Etos bij Albert Heijn kunt bestellen. Ga jij de nieuwe primers testen? Wat is jouw favoriete primer voor een flawless look?

De producten in deze blogpost heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven