Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Always on Time with Rosefield

Sequin jasje: H&M | T-shirt: Pull&Bear | Rokje: Guts&Gusto | Crossbody bag: Unknown | Overknees: Sacha | Oorbellen & kettinkjes: We are Sassy NL | Horloge: Rosefield via Brandfield | Armbanden: Verschillend

Fotografie door Daniella

Op dit moment wordt mijn leven gekenmerkt door enorme drukte – de feestdagen staan voor de deur, afspraakjes met vriendinnen, mijn werk, het shoppen van een nieuwe herfstgarderobe, afspraken en samenwerkingen, nog meer werk.. Mijn favoriete accessoire om dan te dragen is natuurlijk het horloge, fijne bijkomstigheid is dat hij lekker handig is op dagen waarop de tijd letterlijk vliegt.

Ik ben een echte horloge-fan en heb inmiddels een hele collectie aangelegd. Wel hebben ze allemaal iets gemeen: ik houd van roségoud of goud, een horloge vind ik het mooiste in de vintage look, de wijzerplaat moet een bepaalde structuur (zoals marmer of parelmoer) hebben en hij moet moeiteloos matchen bij mijn armbanden. Best een hele eisenlijst, maar de horloges van Rosefield sluiten hier helemaal op aan.

Bij Brandfield vond ik dit prachtige, minimalistische ‘The Upper East Side Mother of Pearl’-horloge en ik was op slag verliefd. Ik moest en zou het horloge in roségoud hebben, omdat dat zo mooi afsteekt bij het parelmoer op de wijzerplaat. De band van het horloge is ook roségoud en oogt klassiek, geraffineerd en ook modisch. Het horloge is waterdicht en heeft een Quartz-uurwerk. Good to know: hij is er ook in goud en zilver.

______________________________________________________________

Ook kun je de Mother of Pearl kopen met een prachtige, zwarte wijzerplaat. Je begrijpt dat ik deze ook graag nog aan mijn collectie wil toevoegen. Sowieso vind ik de horloges van Rosefield om bij weg te dromen – hun herfstcollectie is om je vingers bij af te likken zo mooi. Al hun horloges worden gekenmerkt door die schitterende vintage look, die elke outfit helemaal eigen maakt.

Ik besloot het horloge te dragen naar een ontbijt bij mijn favoriete spot in Utrecht. Omdat het horloge me inspireerde tot een black and gold look, ging ik voor een zwart gouden sequin jasje en een hagelwit T-shirt met quote. De kanten rok en overknee boots maken het geheel vrouwelijk. Ik zie het Upper East Side horloge ook al helemaal voor me als key piece bij een grof gebreide trui- of vest.

Met het oog op komende feestdagen en op het najaar vind ik het geven van een horloge een perfect cadeau. Bij Brandfield vind je naast Rosefield ook een andere favoriet van mij: Cluse horloges. Ikzelf heb een prachtig, nudekleurig Cluse horloge met marmeren wijzerplaat en een minimalistische look. Past bij elke outfit en geeft je armparty meteen een vrouwelijke, subtiele en zachte uitstraling.

Cluse- of Rosefield horloges zijn hét perfecte cadeau voor je moeder, voor die ene vriendin die nooit op tijd komt tijdens lunches of ontbijtjes 😉 of voor je fashionable tante met een liefde voor vintage. De horloges van Cluse en Rosefield passen bij iedereen, ongeacht leeftijd en stijl. Aan wie zou jij een mooi horloge cadeau doen? Wat is jouw eigen, onmisbare horloge, en wat is jouw ervaring met de horloges van Cluse of Rosefield?

Shop the Look

In samenwerking met Brandfield.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven