Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Cozy at home met Hunkemöller

In de aanloop naar kerst begint mijn huisje steeds gezelliger te worden. De grote ramen in de woonkamer zijn versierd met lichtjesslingers, er staat een mini-kerstboom in huis en alle aanwezige tafeltjes en vrije plankjes zijn gedecoreerd met winterse geurkaarsen. Ik heb dat ultieme kerstgevoel helemaal te pakken en dat werd alleen maar erger toen er vorige week een mega kerstpakket van Hunkemöller binnenkwam.

In de enorme doos zat alles wat je nodig hebt voor een gezellige kerst: een lekker groot, aaibaar plaid, een Vondels ananas kerstbal, chocola, een prachtige, kanten kimono met bijpassende top uit de nieuwe Doutzen-collectie.. Omdat ik als Hunkemöller Ambassador natuurlijk graag aan jullie laat zien wat er allemaal nieuw is bij Hunkemöller besloot ik om mijn 3 favoriete looks du moment te fotograferen.

Heb jij al plannen gemaakt voor kerst? Misschien schuif je wel aan bij het kerstdiner bij je schoonouders, pak je gezellig een film, ga je uit eten met je lover of juist naar een feestje in die ene hippe club. Voor een gezellige kerst hoef je natuurlijk niet per sé op pad, want hoe heerlijk is het om juist toe te geven aan dat cozy gevoel en om je lekker thuis terug te trekken?

Ik zeg: haal kerstkransjes en bubbels in huis, kook samen met je vriend(in) een heerlijk 3-gangen diner, zet een Netflix-marathon op en chill hem in je onesie. Of in dat ene, speciale setje waarmee je een iets verleidelijkere avond tegemoet gaat natuurlijk!

_____________________________________________

⋆★ Lovely Lace

Even geen zin in die onesie? Hunkemöller snapt dat jij ook behoefte hebt aan wat intiemere avondjes, maar je hoeft dit sexy setje natuurlijk niet per sé voor je partner te dragen. Wij vrouwen weten allemaal dat mooie lingerie ons zelfvertrouwen verhoogt! De luxe, kanten kimono uit de Doutzen-collectie is gemaakt van een doorschijnende zwarte stof en heeft een striklint in de taille.

Onder de prachtige kimono draag ik hier een slipdress die ook door Doutzen is ontworpen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik iets ook wel snel wil hebben als Doutzen het draagt of ontworpen heeft :-). Deze slipdress heeft een doorschijnende, kanten bovenkant en is aan de onderzijde gemaakt van zwart satijn. Tip: je kunt de slipdress ook dragen als lange top onder een mooie blazer – ready to party!

_____________________________________________

⋆★ Cuteness Overload

Deze heerlijke fleece onesie had je vast al op mijn Instagram gespot. Ik word alleen al happy vanwege de roze kleur en het heerlijk zachte stofje. De onesie heeft schattige dierenoortjes en een lekker warme capuchon. Toegegeven: op de dagen wanneer ik thuis werk, woon ik zo ongeveer in dit pak. Heb je een dochtertje of een klein nichtje wellicht? Deze onesie is nu ook verkrijgbaar voor kids – leuke cadeautip voor onder de boom!

_____________________________________________

⋆★ Mixing Prints

In mijn dagelijkse outfits ben ik dol op het mixen van verschillende prints. Ook bij Hunkemöller hebben ze deze streetstyle trend opgepikt en het clashen van prints in hun nieuwe collectie opgenomen. Deze fijne ‘Love’-pyjama bestaat uit een rode longsleeve en een wijd vallende, super comfortabele broek met diagonale strepen in rood-zwart. Dit lijkt me toch wel het ultieme pakje voor kerst! Ik combineerde de gestreepte broek met mijn nieuwe Hunkemöller luipaard pantoffels.

Rood en luipaardprint is toch wel één van mijn favoriete combinaties en dit wordt natuurlijk nóg leuker wanneer je dit mixt met sterretjes! Wist jij dat Hunkemöller ook heerlijke dekentjes heeft? Deze grote deken is gemaakt van aaibaar imitatiebont en heeft op de bovenzijde een zwart-witte sterrenprint. Leuk voor in je interieur en heerlijk voor op de bank!

Deze blogpost bevat items die ik heb gekregen.

Styled by Romy

Een gedachte over “Cozy at home met Hunkemöller”"

  1. Mooie sleepwear etc..
    De pyama met het rode shirt had ik bijna vandaag gekocht.
    Ook verkopen ze mooie warme soort fleece achtige broeken die heerlijk warm zijn.

    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.