Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

A hint of Pink

__________________________________________________

Trui: Mango | Skort: Zara | Panty: Hunkemöller | Crossbody bag: Onbekend | Overknees: Sacha | Oorbellen: We are Sassy NL | Kettinkjes: We are Sassy NL & Names4Ever | Horloge: Rosefield | Armbanden: Verschillend

Fotografie door Fleur

Saturyay! Zaterdagen zijn natuurlijk perfect om lekker langs de Utrechtse (of Amsterdamse, natuurlijk) grachten te struinen, gehuld in een cozy knit al wandelend met een hot chocolate of chai latte in je handen. Dit is precies wat ik gisteren samen met Fleur deed! Je had vast al gelezen dat ik, als nieuwe Hunkemöller ambassador, gisteren het Hunkemöller Instagram account overnam om live verslag te doen van hun nieuw geopende winkel in Utrecht Hoog Catharijne.

Ik had een superleuke ochtend en ging naar huis met een tas vol moois, waarvan je natuurlijk snel meer posts zult gaan zien. Gistermiddag besloten we langs de grachten nog wat fotootjes te schieten en dat resulteerde in een heerlijke herfstsetting. Ik droeg mijn roze trui van Mango die ik een hele tijd geleden scoorde, gecombineerd met een Zara leopard skort. Je leest het goed: een shortje en rokje in één.

Luipaard en roze is voor mij wel de ultieme combinatie en ik top dit graag af met een glittertje hier en daar ;-). In deze outfit zie je mijn liefde voor alles wat glimt terug op mijn Hunkemöller panty. Gisteren was het namelijk International Hosiery Day en je begrijpt, dan móet ik een fashionable exemplaar aan. Verder koos ik natuurlijk weer voor mijn favoriete paar laarzen en wat gouden sieraden. Wat vind jij van de look? Fijne zaterdag!!

Shop the Look

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven