Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Fall pastels at home

____________________________________________________________________

♥♥ Wanneer je aan de herfst denkt, dan denk je misschien niet direct aan pastels. En dat terwijl het ontzettend mooi en stijlvol kan staan in je interieur! Momenteel kriebelt het bij mij heel erg om weer wat veranderingen in mijn interieur aan te brengen. Na een lange werkdag is er namelijk niets heerlijker dan neerploffen op de bank, omringd door plaids, gezellige verlichting en faux fur kussentjes.

Het valt me op dat je nu bij heel veel interieur webshops- en winkels een pastel collectie vindt. Bijvoorbeeld bij H&M Home, waar ik de allerleukste pastelroze woonaccessoires vond. Ook bij Sissy Boy Homeland, één van mijn favoriete adresjes, vond ik een prachtige, roze stoel en andere mooie, pastelkleurige velvet meubels. Je kunt roze natuurlijk heel mooi stylen met marmeren en koperen elementen, of je combineert het met warm taupe of neutraal grijs.

Op dit moment staat een nieuw, lekker groot vloerkleed nog hoog op mijn wishlist, net als de prachtige kast met marmeren en roségouden elementen. Ik heb nog niet kunnen achterhalen waar deze van is, maar ik hoop snel een soortgelijke kast te vinden. Ook de velvet kuipstoel en het luipaard kleedje vind ik geweldig, want leopard combineert zo heerlijk met roze en maakt het geheel minder zoetsappig. Wat vind jij van mijn selectie?

Shop the Post

Styled by Romy

4 gedachten over “Fall pastels at home

  1. Allemaal prachtige spulletjes! Ik ben zelf ook helemaal verzot op marmeren en koperen/gouden spulletjes. Die bijzettafeltjes zijn prachtig!
    Liefs,
    Yara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven