Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

manieren om jouw woonkamer een aangename geur te geven

Wanneer de herfst komt, het buiten kouder wordt en de temperaturen binnen automatisch omhoog gaan, wil ik graag meteen een gezellige, knusse sfeer in mijn appartement. Eén van dé manieren om je interieur in een handomdraai een cozy vibe te geven is natuurlijk het verspreiden van een warme, intense geur.

Nu weten jullie waarschijnlijk wel dat ik twee katten heb. En hoewel het natuurlijk mijn twee schatten zijn en ik absoluut niet zonder ze kan, is het in mijn kleine woning soms wel vervelend als de geur van de kattenbak weer eens aanwezig is. In deze gevallen zijn er gelukkig allerlei dingen die ik kan ondernemen om er voor te zorgen dat die geuren verdwijnen of in ieder geval een stukje aangenamer worden.

In die gevallen kun je er al voor kiezen om te kijken naar de verscheidene mogelijkheden die op online (en in mijn favoriete interieur winkels) te vinden zijn. Het probleem hiervan is echter dat je al snel zo ontzettend veel mogelijkheden tegen gaat komen dat het moeilijk wordt om hier een goed product uit te kiezen. In deze blogpost bespreek ik oplossingen voor het aanbrengen van een fijne, herfstachtige geur in je woonkamer.

Geurkaarsen
Een eerste mogelijkheid is het inzetten van geurkaarsen – ook meteen mijn favoriete manier. Hoe heerlijk is het om jezelf te trakteren op die ene, super de luxe geurkaars? Het aanbod aan mooie merken is zowel online als offline natuurlijk enorm en je kunt het zo duur maken als dat je zelf wilt.

Een goede tip is om bij het shoppen te letten op de ingrediënten van een kaars. Vaak zitten kaarsen namelijk vol met chemische bestanddelen die je liever niet in huis wilt. Gelukkig zijn er een hoop geurkaarsen die wel natuurlijke bestanddelen bevatten. In die gevallen kun je met kaarsen van je huis weer een fijn geurende plek maken waar jij zonder problemen kunt leven.

Ik moet er wel bij vertellen dat, wanneer je bijvoorbeeld net zoals ik, wel eens last hebt van geuren van huisdieren, waarschijnlijk wel met iets grover geschut moet komen. Al kom je met een goede, sterkere geurkaars al heel ver!

Aroma diffusers
Er zijn tegenwoordig ook allerlei aromaverspreiders die je huis elke ingestelde periode van een fijne geur voorzien. Hierbij zul je merken dat je zonder problemen je huis ontdoet van vervelende geuren. Een aroma diffuser is erg handig, kan overal in de woonkamer verstopt worden en haar werk toch goed doen.

Daarbij is het belangrijk dat je gebruik maakt van een veilige diffuser die gemakkelijk en snel een lekker luchtje verspreidt en hierbij geen gebruik maakt van chemische ingrediënten. Anders krijg je, net als bij de kaarsen, dat je de hele dag chemische ingrediënten aan het inademen bent. Hoe zorg jij voor een fijne geur in huis?

In samenwerking met 10toptest.nl.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven