Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Nieuwe herfst lookjes van Femme Luxe

Het begint zo onderhand een vast onderwerp op mijn blog te worden – nieuwe outfitjes van de webshop Femme Luxe. Deze shop zie je ongetwijfeld vaker op Instagram voorbij komen en het leuke hieraan is dat er zowel fijne basics als de wat meer gedurfde items te bestellen zijn, waarmee je echt een statement kunt maken.

Ik mocht weer een selectie maken en bestelde vier items. Als eerste een zwarte gebreide jumper die op de website gedragen werd als jurkje, maar dat was voor mij in real life (en zonder modellen-figuur, haha) nét even te kort. Gelukkig werkt hij als lange, tikje oversized trui perfect. Ik heb er hier, op de outfit foto’s, voor gekozen om er een lange slip dress onder te dragen zodat hij toch nog door kon gaan als ‘jurk’.

Met een paar warme overknee boots en een heerlijke teddy is je look natuurlijk helemaal herfst. Om het toch nog wat vrouwelijker te maken houd ik heel erg van details toevoegen. Zoals de fishnet panty bijvoorbeeld, en een mooie riem met gouden gesp.

Tweede item: de roest kleurige bodysuit. Dit was even een probeersel, want iedereen weet wel dat ik me niet prettig voel in hele strakke kleding – dat vind ik niet comfortabel en ik houd ervan als er nog iets te raden valt. Omdat ik de kleur zo mooi vind, bestelde ik hem tóch. Mooi voor onder alle grove breisels, vesten en blazers, dacht ik zo.

Over de zwart-witte houndstooth broek kreeg ik veel complimenten. Het was voor mij ook weer zo’n twijfelgeval, want ik vroeg me af of dat grafische printje wel binnen mijn garderobe paste. Maar zo’n zwart-witte print kun je een beetje een vintage look geven en daar ben ik natuurlijk wel voor te porren.

De broek zit me echt perfect, en ik vind hem heel leuk met een paar Dr. Martens en een grove witte trui. Naar mijn werk had ik hem aan met een witte, vintage blouse, een parel-tasje en weer diezelfde, eeuwig favoriete riem. Ik zie hem ook voor me met een goede, zwarte oversized mannenblazer en een goede sneaker of witte laars.

Als laatste bestelde ik ook nog een ripped mom jeans, en hier baal ik stiekem een beetje van. De fit is namelijk perfect, net als de maat. Helaas kwam ik erachter dat de scheuren ook achterop mijn benen zaten, net onder mijn billen that is. En persoonlijk zit ik er niet zo op te wachten om op die plek uit mijn jeans te scheuren op de fiets :-).

Buiten de jeans ben ik enorm blij met mijn nieuwe items. Ik zal zeker weer een nieuwe blogpost over mijn volgende bestelling posten! Kennen jullie de webshop Femme Luxe al?

In samenwerking met Femme Luxe.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven