Zo draag ik de rode jumper

______________________________________

Rode jumper & goudkleurige ringetjes: Primark | Kanten jurkje: SuperTrash | Faux bont tasje: Hunkemöller | Bikerboots met parels: Sacha | Kettinkjes: My Jewellery, We are Sassy NL & Aphrodite | Horloge: Rosefield | Armbanden: Verschillend

Fotografie door Maren Lotte / Grey star vector via PNG Tree

Bij een rood kledingstuk, en dan in het bijzonder bij een rode trui, krijgen veel mensen automatische associaties met kerst. Dat dit natuurlijk helemaal niet hoeft, wil ik je vandaag laten zien met deze outfitpost. Mijn favoriete winkels hangen momenteel vol met rood en menig online shop kleurt rood, roder, roodst. Het is dé kleur van dit najaar en je kunt er gewoonweg niet omheen.

Nu vind ik het dragen van rood zelf heel makkelijk, en bijkomend voordeel is dat je look er meteen minder saai of degelijk uitziet. Met een rood accent- of kledingstuk in je outfit wordt alles toch meteen een stuk spannender?! Je kunt de kleur natuurlijk dragen met zwart en wit, zoals ik hier gedaan heb. Maar je kunt rood ook uitstekend combineren met goud, grijs, roze of een lekker spicy luipaardprintje.

Om de look interessant te houden koos ik ervoor om mijn nieuwe rode trui te dragen op een vrouwelijk, kanten jurkje. De trui-over-jurkje-combinatie trek ik standaard uit de kast op een ‘ik weet niet wat ik aan moet’-dag. Tip van mij, voor jou! Omdat ik het mixen van materialen erg mooi vind, combineerde ik de aaibare jumper met het verleidelijke kant en een harig tasje. En, om het geheel af te toppen, lekker grove boots.

Ik droeg deze look gisteren tijdens een ontbijtdate met vriendinnetje Gita en daarna een shoot met Maren. We kwamen dit schattige winkeltje, genaamd Atelier Oh La La, tegen in een zijstraatje van het Neude in Utrecht. In deze té mooie winkel shop je momenteel de mooiste kerstballen, unieke sieraden, persoonlijke kaartjes, woondecoratie en veel meer moois. Ga zeker even kijken als je in de buurt bent!

Shop Red Jumpers

2 Comments
 • marleen
  december 4, 2017

  Wat een fijne outfit! Heel erg leuk, ik vind die dieprode kleur echt prachtig (staat ook mooi bij je haar) 🙂

 • chucky1012
  december 14, 2017

  Heel mooi en lekker warme trui.
  Het staat je prachtig…

  Xoxo

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *