Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: Mijn Fashion-Musthaves voor de Lente

2

Wat is het toch altijd heerlijk om Wishlists te maken! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een wishlist online zette, en nu de lente eraan komt heb ik al best een lange verlanglijst met fashion musthaves. Gisteren, tijdens een personal shopsessie in Amsterdam, betrapte ik mezelf erop dat ik steeds weer pastelkleurige lente-items uit de rekken trok. En terwijl de laatste sale uit de winkels verdwijnt, maken wij fashionista’s alweer plaats in onze garderobe; de lentecollecties komen eraan!

Een pasteljunkie als ik, kan haar modehart ophalen aan alle zoete pasteltinten dit voorjaar. De lichtblauwe jas van H&M móet ik hebben, net als de prachtige lichtblauwe blazer en het pastelroze bikerjasje. Na een kritische blik op mijn kast kwam ik tot de conclusie dat ik echt basics als een grijze skinny jeans, en een witte en lichtblauwe blouse nodig heb. Het etnische jasje van H&M heb ik al naar huis geklikt (oeps!) en het gele jasje volgt snel.

Dan de Chanel espadrilles. Die wil ik dus al heel lang! Komend voorjaar moeten deze pastelroze beauties dan ook echt in mijn schoenenkast staan. De ripped boyfriend jeans heb ik gisteren gescoord in de Zara-sale voor maar 12,99, dus die kan van het lijstje af! Omdat iedere look nu eenmaal mooier is met pastelkleurige sieraden, heb ik die meteen bijgevoegd. Je ziet het al; ik heb dringend een geldboom nodig in mijn tuin! Ik zou ook heel graag willen weten wat jóuw musthaves voor dit voorjaar zijn! Fijne zaterdag!

Shop my Wishlist

Styled by Romy

6 gedachten over “WISHLIST: Mijn Fashion-Musthaves voor de Lente

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven