Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Wimperextensions bij Wellness-Salon Maritza

23578

Al een tijdje droomde ik over langere, volle en donkerdere wimpers. Toen Treatwell mij benaderde met de vraag of ik een review wilde schrijven over het zetten van wimperextensions bij een beautysalon naar keuze, zei ik dan ook volmondig ja! Afgelopen woensdag was mijn afspraak wimperverlenging bij Wellness Salon Maritza in Utrecht dan ook een feit.

Eerst even over Treatwell; ben jij hier al bekend mee? Dit is echt een superhandig online boeking platform voor de meest uiteenlopende beautybehandelingen. Je boekt eenvoudig en snel bij een salon naar keuze via de online agenda. Zo kun je niet alleen boeken bij een salon die je al kende, maar ook ontdekken welke andere salons er nog in je buurt zitten. Alle prijzen van de verschillende behandelingen staan duidelijk aangegeven onder de desbetreffende salon, net als handige reviews.

Bij binnenkomst bij Maritza voelde ik mij meteen enorm op mijn gemak, Maritza is een ervaren vakvrouw en dit merk je aan alles. Ze zorgt ervoor dat je de behandeling erg ontspannen ervaart, en legt stap voor stap uit hoe ze te werk gaat. Mijn wimpers werden verlengd door middel van losse wimperplukjes, die Maritza met een speciale lijm tussen mijn eigen wimpers zette. Dit duurt 30 tot 45 minuten. Ik kreeg ongeveer 25 wimperplukjes tussen mijn wimpers, zodat het resultaat duidelijk te zien was. Het resultaat was echt verbluffend; prachtige, donkere, volle wimpers! Geen mascara of eyeliner meer voor mij, door de geweldige oogopslag die ik dankzij Maritza en Treatwell nu heb.

Belangrijk om te weten is dat je je ogen met een speciale, olievrije make-up remover schoon dient te maken. Ook mochten mijn wimpers tot 24 uur na de behandeling niet nat worden. Wel kun je douchen, sporten en slapen zonder enig probleem, en de vrijwel gewichtloze wimpers blijven ongeveer 2 maanden zitten. Daarna kun je ze eenvoudig laten verwijderen of laten bijvullen. Zitten er nog nadelen aan de wimperextensions? Ik moet zeggen dat ik erg moest wennen aan het hebben van vollere wimpers, met name in het begin voel je ze erg zitten. Ook het verwijderen van make-up duurt gewoon wat langer, je moet erg voorzichtig te werk gaan. Wel word ik elke ochtend wakker met een prachtige oogopslag!

Hierbij wil ik Treatwell en Maritza bedanken voor de ontzettend fijne behandeling! Wat vind jij van het resultaat?

Styled by Romy

3 gedachten over “REVIEW: Wimperextensions bij Wellness-Salon Maritza

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven