Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: Mijn 20 Musthave beautyproducten voor de Herfst

1. H&M Make-up bag – 2. Chanel matte eyeshadow – 3. Too Faced lip palette – 4. Hourglass Ambient Lighting palette – 5. Urban Decay eyeshadow – 6. Too Faced Chocolate Bar eye palette – 7. Dr. Hauschka lipstick – 8. Olivia Palermo x Ciaté nagellak – 9. Aesop beschermende lippenbalsem

De herfst is sowieso al mijn favoriete seizoen, en dan niet alleen omdat ik dan jarig ben ;-). De herfstcollecties die mijn favoriete beautymerken dan lanceren, zijn om je vingers bij af te likken zo mooi. Denk aan prachtige bordeauxrode lipsticks, rijke oogschaduwpaletten, luxe nagellak en nog veel meer moois. Vandaag presenteer ik jullie dan ook mijn 20 musthave beautyproducten voor komende herfst! Zoals jullie weten hecht ik erg veel waarde aan dierproefvrije en natuurlijke make-up- en andere beautyproducten, dus heb ik hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Denk je aan de herfst, dan denk je aan prachtige, warme nude– en bruintinten. Mijn ogen maak ik op met natuurlijke kopertinten, gecombineerd met een vleugje roze en paars. Dit accentueert mijn groene oogkleur namelijk fantastisch. Zowel Chanel als Too Faced komen met prachtige oogschaduw-kleuren. Dé beautytrend van deze herfst is glow, glow, glow, en zo’n natuurlijke glans creëer je met het Hourglass Ambient Lighting palette. Mijn lippen bescherm ik met de lipbalm van Aesop, een must voor onder je berry lipstick van Dr. Hauschka. Liever een natuurlijke lipkleur? Schaf dan zeker dit paletje van Too Faced (nr. 3) aan. Mijn favoriete it-girl en stijlicoon Olivia Palermo heeft in samenwerking met Ciaté een prachtige nagellak-collectie ontworpen met schitterende paars- en bordeauxtinten.

[show_shopthepost_widget id=”968476″]

210. Topshop make-up bag – 11. Aesop handbalm – 12. Nars lipstick – 13. H&M liquid eyeliner – 14. Aesop hydraterende gezichtscrème – 15. Too Faced Natural Eyes palette – 16. Too Faced Bulletproof Brows set – 17. Too Faced blush – 18. Urban Decay Primer Potion – 19. Jane Iredale blemish concealer – 20. JINsoon nagellak

Mijn huid bescherm ik tegen de gure herfstwind met een rijke gezichtscrème van Aesop, een merk dat alleen al vanwege haar mooie verpakkingen op je make-uptafel thuis hoort. Ook een handbalm mag niet ontbreken in je herfst stash. Dit najaar wil ik meer gaan experimenteren met oogmake-up; ik heb namelijk ontdekt dat een bruine of koperkleurige eyeliner of oogpotlood mij veel mooier staat dan een zwarte variant. Helemaal in combinatie met dit Natural Eyes-palette van Too Faced. Vergeet de basis van je make-up zeker in het najaar niet; oneffenheden werk je subtiel weg met de concealer van Jane Iredale, en je huid optimaal prepareren doe je met de Primer Potion van Urban Decay, zeer populair onder beautybloggers.

Leg deze herfst het accent op je wenkbrauwen en ga voor een volle en natuurlijke look, met dit Bulletproof Brows-setje van Too Faced. Tot slot mag een chique grijze nagellak naar mijn mening niet ontbreken in je make-uptasje deze herfst, matching bij elke herfstlook! Ik ben heel benieuwd naar jóuw favoriete make-up- en beautyproducten voor komende herfst. Wat vind je van mijn selectie?

[show_shopthepost_widget id=”968488″]

Styled by Romy

Een gedachte over “WISHLIST: Mijn 20 Musthave beautyproducten voor de Herfst”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven