Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Treacle Moon ‘That Vanilla moment’ bodyscrub

23De laatste tijd heb ik echt een liefde ontwikkeld voor producten met vanillegeur. Eerst was ik meer van de kokosgeur, maar vanille komt qua warme geurtoon erg in de buurt. Eergisteren liep ik door een Etos-filiaal en daar viel mijn oog op een groot schap met uitgelichte Treacle Moon-producten. Zo zag ik heerlijke bodylotions, bruisballen, douchegels- en scrubs. Treacle Moon is al jarenlang zeer geliefd onder beautybloggers, dus nam ik deze ‘That Vanilla moment’-bodyscrub dan ook meteen mee voor de prijs van €4,95.

Ik hou zelf erg van een grove bodyscrub met een wat grotere korrel. Ook gaan er bij mij heel wat scrubs doorheen binnen een korte tijd, maar heb ik nog steeds geen scrub gevonden die kan tippen aan mijn ultieme favoriet: de Talasso-scrub van Collistar. Hiervoor moet je wel een stuk dieper in de buidel tasten, en ik kan me voorstellen dat niet iedereen dit aan een bodyscrub kan of wil uitgeven. Dan is deze scrub van Treacle Moon een leuke uitkomst. In één tube That Vanilla moment-bodyscrub zit een inhoud van 225ml. Het is best een grote tube, iets wat ik een pluspunt vind. De tube ziet er erg cute uit, en je ziet door de transparante verpakking meteen welke kleur de scrub heeft. De verpakking doet mij denken aan de producten van Philosophy, mede door de leuke tekst die er op de flacon zit.

45Op de achterkant van de flacon staat het volgende: ‘Always remember that true beauty begins from the heart…our lovely recipies simply do the best they can for your skin and your smile!’. Met de inspirerende teksten op de flacons van hun producten profileert Treacle Moon zichzelf als een echt happiness-merk. Er staat nog een korte gebruiksaanwijzing op de verpakking, en dat de producten niet op dieren zijn getest. Pluspunt! Ook staat er een uitgebreide tekst op over hoe de producten zijn gemaakt. Je brengt de scrub aan door middel van een knijpdop, waarmee je zeer goed kunt doseren. Er komt namelijk niet al te veel product uit per keer. Ik vind wel dat de dop vrij moeilijk opengaat, vooral onder de douche kan dit minder fijn zijn.

67Dan de scrub zelf, deze heeft een gelige kleur. Het is wel een aparte kleur, en al helemaal een aparte substantie. De scrub heeft namelijk een dikkere, pudding achtige structuur. De scrubkorreltjes hebben een zwarte kleur. Het valt mij meteen op hoe ontzettend heerlijk dit product ruikt; ik krijg er echt een luxe, ontspannen gevoel bij. De scrub ruikt heel natuurlijk naar vanille, zelfs een beetje naar een versgebakken taart, cupcakes of koek. Ook blijft de geur na gebruik nog subtiel na ruiken op je huid. De scrub spoelt makkelijk en snel af.

Na gebruik voelt mijn huid echt zijdezacht en glad aan. Er zit alcohol in de scrub, maar mijn huid voelt totaal niet uitgedroogd of trekkerig aan. Het product zorgt voor een zeer aangename prikkeling van je zintuigen, en heeft gewoon echt een onweerstaanbare geur. Minpuntje vind ik de structuur; ik vind de scrub niet grof genoeg voor mijn lichaam. De verpakking, geur, prijs en verkrijgbaarheid maken wel weer een hoop goed. Je kunt de producten van Treacle Moon kopen bij oa. Albert Heijn en Etos. Ook zijn de producten zeer milieuvriendelijk- en zuinig geproduceerd.

8Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaring met de producten van Treacle Moon. Wat vond je van mijn review? Zou je de That Vanilla moment-scrub kopen naar aanleiding van mijn mening?

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: Treacle Moon ‘That Vanilla moment’ bodyscrub

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven