Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: Festival fever

Met alle jaloersmakende Coachella-girls van afgelopen weken kon ik niet achterblijven met míjn festival must buys. Elk jaar bezoek ik een aantal ‘vaste’ festivals – zowel kleine, relatief onbekende feestjes als de grotere events. De voorpret is dan extra leuk omdat de meeste festivals tegenwoordig ware inspiratiebronnen zijn op het gebied van mode. Franjes, denim, boho boots, maxi dresses, gilets, buideltasjes bezaaid met kraaltjes en natuurlijk gehaakte tops – het kan en mag allemaal. Het leukste vind ik nog dat we de festival wear tegenwoordig gewoon alledaags kunnen dragen! Zo komt H&M dit jaar weer met een hippe Coachella-collectie die je prima doordeweeks aan kunt.

Ik kon het dus niet laten alvast te shoppen voor een aantal lekkere festival lookjes. Nu ben ik iemand die echt wel uit wil pakken tijdens een festival. Voor mij geen all black outfits; geef mij maar een breed scala aan kleuren- en materialen. Dé festival basic is natuurlijk een goed, denim item. Dit jaar in de vorm van een spijkerjack met patches, een denim gilet en natuurlijk een goed paar ripped shorts. Ook een mooie kimono, bloemenkrans, een paar sandaaltjes met pompons en een met kraaltjes bewerkte tas mogen niet ontbreken. De mooiste items heb ik gevonden bij Antik Batik – een bohemian merk met de meest hebberigmakende tops- en tassen. Zin om mijn verlanglijstje te shoppen? Klik hieronder meteen op de +-icoontjes!

[show_ms_widget id=”34737876″ image_id=”40284996″ width=”650″ height=”514″][show_ms_widget id=”34738579″ image_id=”40285819″ width=”650″ height=”554″]

Welke festivalletjes ga jij bezoeken dit seizoen? Wat zijn jouw festival musthaves voor een geslaagde look?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1570251″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven