Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: No7 Airbrush Away foundation in ‘Calico’

Toen ik vorige week bij de persdag van Mooi PR was, kreeg ik een persoonlijk consult over de juiste foundation voor mijn huid, van het merk No7. Misschien weten jullie wel dat ik nooit foundation draag – ik houd niet zo van een dicht geplamuurd gezicht en heb de juiste, luchtige foundation nog niet gevonden. Daarnaast vind ik het vaak moeilijk een goede tint voor mijn lichtere huid te vinden. No7 heeft daar hét antwoord op, met een enorm breed scala aan kleuren. Door middel van een apparaatje dat mijn huidskleur- en textuur registreerde, werd mij verteld dat ik het beste de luchtige ‘Airbrush Away’-foundation zou kunnen gebruiken!

De No7 Airbrush Away foundation in de kleur ‘Calico’, oftewel de lichtste tint, zou over de huid moeten glijden als vloeibaar zijde. De foundation moet een goede dekking geven en zou lijntjes- en poriën moeten doen vervagen. Er zit poeder in de Airbrush Away foundation, dat ervoor zorgt dat je huid een fluwelen finish krijgt. Het lijkt hierbij dus alsof je huid een instant filter heeft gekregen! De Airbrush Away foundation is niet porie-verstoppend, is hypo-allergeen, vrij van parfum én zorgt voor hydratatie van de huid. Ik testte hem voor je uit!

2345De Airbrush Away foundation komt in een zilverkleurige, kartonnen verpakking met een inhoud van 30ml. De prijs van deze foundation is €17,95, wat ikzelf eigenlijk een prima, middensegment prijs vind voor een foundation. Naast mijn lichte kleur zitten er nog 7 andere tinten in de collectie, waardoor ook meiden met een medium tot donkerdere huid deze foundation kunnen gebruiken. No7 heeft hierbij tevens zowel warme als koele tinten. Je koopt de Airbrush Away foundation bij de Boots apotheken- en online shop.

67Het matte, glazen flesje waarin de Airbrush Away foundation komt vind ik erg mooi, en kwalitatief zwaar aanvoelen. De foundation zelf breng je aan door middel van een handig pipetje. Wanneer je de foundation aanbrengt, schud je hem eerst voor gebruik. Knijp zachtjes in de bol bovenop om een paar druppels op de rug van je hand te doen, zo staat op de verpakking. Ikzelf breng de foundation liever direct op mijn gezicht aan, namelijk op mijn voorhoofd, neus, kin en wangen. Daarna blend ik de foundation van het midden van mijn gezicht uit naar buiten, met behulp van een Beautyblender.

8De Airbrush Away foundation voelt aan als een comfortabele, zijdezachte foundation die zeer snel droogt. Ik heb hem aangebracht over mijn dagcrème. Er is niet veel van deze foundation nodig voor een mooi effect – mijn huid ziet eruit alsof ik er een Instagram-filter overheen heb geplaatst. Mijn huid ademt nog steeds prima en voelt niet verstopt aan. Mocht je (plaatselijk) nog een tweede laagje foundation willen aanbrengen, dan krijg je hier absoluut geen cake-effect bij.

910Op de bovenste foto heb ik alleen de Airbrush Away foundation aangebracht, over mijn dagcrème. Dat deze foundation een medium dekking geeft klopt helemaal. Mijn huid ziet er egaal, fris en glowy uit, maar is niet helemaal dicht geplamuurd en ziet er natuurlijk uit. Als je echt een zwaarder dekkende foundation zoekt is deze wellicht te luchtig voor je. Maar indien je net als ik al een vrij makkelijke, egale huid hebt, zou dit weleens dé foundation voor je kunnen zijn! De Airbrush Away foundation is mijn nieuwe favoriet en No7 heeft me helemaal overtuigd. Luchtig, natuurlijk, zeer makkelijk te blenden, sneldrogend en ook nog eens parfumvrij – what’s not to love? Ga jij deze foundation ook proberen, en wat zijn jouw ervaringen met No7?

No7 Airbrush Away Foundation[show_shopthepost_widget id=”1572792″]

Het product in deze review heb ik gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven