Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

PHOTO-DIARY: Addy, Work-Outs, Vriendinnen-dates, Nieuwe collecties & Samenwerkingen!

23456

Met de start van een nieuwe maand is het voor mij altijd weer tijd voor een Photo-Diary! Maart was echt een geweldige maand vol leuke belevenissen en kansen. Ik startte de maand met een superleuk event van Addy van den Krommenacker! Addy lanceerde zijn nieuwe collectie en pop-up store in De Bijenkorf Amsterdam en ik mocht erbij zijn. Ik kocht deze maand iets teveel lekkere macarons, donuts en andere zoetigheid, waardoor ik even een tandje moest bijzetten tijdens mijn wekelijkse work-outs. Gelukkig hielp mijn vriend, mijn personal trainer, me erbij.

Natuurlijk werd er ook geshopt, onder andere een supergaaf SuperTrash bomberjack, leuke home spulletjes, en wat aankopen tijdens National Glamour Day. Ik maakte weer lekker veel outfitposts voor jullie samen met vriendinnen. Met mijn vriendinnen Marleen en Delicia heb ik lekker bijgekletst en net iets teveel ijs en lekkere broodjes gegeten, oeps. Ik werkte deze maand iets meer thuis, dus ik besloot te starten met koken! Ik heb echt een hekel aan koken, en mijn vriend doet dit dus elke dag. Hij heeft de koksopleiding gedaan en vindt koken leuk, maar na een lange werkdag iets minder ;-). Naast lekkere avond maaltijden maakte ik ook kokosballetjes die erg in de smaak vielen!

Van Accessorize mocht ik maarliefst 100 euro shoptegoed weggeven plus stylingadvies door mij, dus samen met winnares Sophie ging ik shoppen en stylen bij Accessorize Utrecht. Verder mocht ik in maart een supermooie Fourseasons-sieraden armband weggeven. Ik ging echt superleuke samenwerkingen aan met oa. Hip voor de Heb, Jewellsshop, Four Seasons Sieraden, Accessorize, Ciraad en Guts & Gusto. Ik ben erg verwend en vooral dankbaar! Ik ging langs bij Luxury 4 Life PR om hun nieuwste items te bekijken en leuke sieraadjes en kleding uit te zoeken voor een outfitpost. Ook nam ik nog deel aan de Utrecht Garage Sale, waar ik samen met andere bloggers mijn kleding en accessoires verkocht. Uiteindelijk heb ik meer uitgegeven dan verdiend..

Ik bezocht de persdag van LeadsMe PR, en gaf ook nog een te gekke stylingworkshop aan een groep meiden! Al met al was maart echt een fantastische en vooral drukke maand. Ik verheug me nu al op april met leuke bloggerevents, de persdagen van alle pr-bureaus, Pasen, nieuwe samenwerkingen en veel meer! Om jouw maand alvast stylish af te trappen geef ik een Fresh Collection-vest weg t.w.v. €149,95! Heb je al meegedaan? Hoe was jouw maand, en wat waren jouw hoogtepunten? Ik ben benieuwd!

Styled by Romy

2 gedachten over “PHOTO-DIARY: Addy, Work-Outs, Vriendinnen-dates, Nieuwe collecties & Samenwerkingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven