Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Fashion at the Park by Dennis Diem

d2d3d4d5d6d7d8d9d10d11d12d13d14

Het is zover, het Downtown-programma van Amsterdam Fashion Week is weer van start gegaan. Gisteren was ik uitgenodigd voor het ‘Fashion at the Park’event van designer Dennis Diem, die bekend staat om zijn vrouwelijke en zeer uitgesproken, opvallende ontwerpen. Samen met bevriende ontwerper Tomas reisde ik af naar het Amsterdamse Vondelpark, en werd daar met een select groepje andere genodigden opgewacht door Dennis en operazangeres Frederique Klooster (sopraan). Het event begon met een prachtig optreden van Frederique, gekleed in een oogverblindende witte jurk van natuurlijk Dennis Diem zelf.

Nadat Frederique had opgetreden op de trappen van VondelCS, de evenement-locatie, werden we naar binnen geleid. We kwamen terecht in een prachtige zaal, compleet ingericht in Renaissance-stijl. Vijf vrouwelijke modellen showden ons adembenemend mooie avondjurken; drie pastelkleurige avondjurken en twee zwarte. Het waren stuk voor stuk jurken die me meteen deden denken aan een sprookje, en ik kon het niet laten te fantaseren over mezelf in zo’n jurk. Misschien ooit, als ik ga trouwen. You’ll never know! Dennis’ modellen zagen eruit als prinsessen, en de taarten en cakejes die voor het event gemaakt waren deden daarvoor niet onder. We aten prachtige eetbare bloemen, pastelkleurige taarten en schattige koekjes.

Vervolgens werden we naar een zaal geleid waar Frederique nog een aantal van haar nummers zong. Wat was dat ongelooflijk mooi, terwijl ik normaal nooit zo van opera hou. Nadat we buiten op de trappen van de locatie nog wat foto’s gemaakt hadden van Dennis en zijn modellen, was het tijd om weer naar huis te gaan. Ik vond het superleuk dat Dennis ervoor had gekozen zijn collectie eens op een totaal andere manier te showen, en dat de modellen echt een ‘rol’ speelden die bij de kleding en het thema paste. Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mening over Dennis’ jurken, en wens je een hele fijne zondag!

Styled by Romy

Een gedachte over “EVENT REPORT: Fashion at the Park by Dennis Diem”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven