Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

When life gives you lemons

[show_shopthepost_widget id=”2755079″]_________________________________

Jurkje: Lindy Bop via TopVintage | Oorbellen: H&M | Rieten mandje: Dille & Kamille | Sandals: Sacha | Ring & enkelbandje: Oh so Hip | Horloge: My Jewellery | Armbandjes: Oh so Hip, ModeMusthaves, Michael Kors, Happiness Boutique & My Jewellery

Fotografie door Nathalie

Hi babes, het weekend is alweer van start gegaan en gisteren hebben jullie op mijn Insta stories kunnen zien dat ik in de Botanische tuinen in Utrecht was! Ik vind het heerlijk om af en toe lekker een dag(deel) naar een mooie tuin- of park te gaan om daar even bij te komen. Het was voor mij best wel een hectische week met veel werk en ik merk aan mezelf dat ik het echt nodig heb om even op te laden. Ook voor volgende week staat er best wel veel op de planning..

Gelukkig kon ik me even terugtrekken tussen de prachtige, tropische palmbladeren, cactussen, vlinders en meer moois. Het viel me op hoe groot de Botanische tuinen in Utrecht eigenlijk zijn. Je kunt hier prima de hele dag vertoeven en er is zelfs een fijn terras aanwezig met allemaal lekkere hapjes en drankjes – tip! Gisteren trok ik mijn nieuwe lemon dress van TopVintage uit de kast. Dit jurkje staat al een tijdje hoog op mijn verlanglijstje, want ik wilde al langere tijd een exemplaar met citroenen.

Dit model is voor mij perfect: het accent op de taille en wijd uitlopend aan de onderkant. Omdat deze prachtige en zeer comfortabele jurk verder niet zoveel nodig heeft qua afstyling heb ik het rustig gehouden. Momenteel zien we de rieten accessoire-trend heel veel en daar ben ik helemaal fan van. Bij Dille & Kamille vind je nu een hoop leuke rieten mandjes. Ik vind de foto’s zelf supermooi geworden, ik hoop jij ook. Fijn weekend!!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”367117″]

In samenwerking met TopVintage.

Styled by Romy

2 gedachten over “When life gives you lemons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven