Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Vintage meets new

_______________________________________________________

Vintage blazer- & polka dot blouse: My Little Vintage | Flare legging: Didi | Zwarte crossbody bag: Onbekend | Platform sneakers met sterren: Tommy Hilfiger | Oorbellen: Vintage via The Wild Babes | Kettinkjes & armbanden: Beadies | Horloge: Rosefield

Fotografie door Fleur

Wanneer je een goed, vintage item in een outfit draagt, zul je merken dat je Look of the Day meteen een stuk persoonlijker en unieker wordt. Vintage is natuurlijk one of a kind – je zult niet snel een ander tegenkomen met jouw gewilde vintage blazer- of oorbellen. Dat maakt het voor mij ook zo leuk, plus het element dat er achter elk vintage stuk een verhaal zit. Wanneer ik een vintage kledingstuk- of accessoire koop, kan ik het niet laten om te fantaseren over zijn vorige eigenaar.

Nu heb je dus van die mensen die de gave hebben om in een enorme berg vintage kleding, de juiste pareltjes eruit te vissen. Helaas ben ik niet zo’n persoon. Rekjes kleding gaan nog net, maar voor mij moet een vintage winkel echt geordend zijn om er iets leuks te kunnen vinden. Ook de soms bijkomende, muffe geur moet je bij sommige vintage stores echt even leren loslaten. Voor alle gemaks-shoppers, including moi, zijn er gelukkig online vintage paradijsjes.

Geen rijen meer voor de paskamers, geen bergen oude zooi, geen onoverzichtelijke warboel maar de écht mooie stukken die al hoogstpersoonlijk door de shop-eigenaresse geselecteerd zijn – daar houd ik van. Little Vintage Shop is mijn favoriete online vintage heaven, en dat komt dus doordat de collecties gewoon ontzettend goed worden ingekocht. Je vindt er elke gangbare maat en ook nog eens de leukste accessoires en zelfs merkkleding.

Wanneer je jouw vintage droom-item hebt gevonden is het natuurlijk tijd om het te gaan combineren binnen je eigen garderobe. Om mijn nieuwe vintage blazer nét even wat extra’s te geven, besloot ik om er gouden knopen op te zetten. En toen was de blazer natuurlijk nóg makkelijker te combineren! De gestipte, vintage blouse combineerde ik met een flared legging die ik al had.

De Tommy Hilfiger-sneakers zijn nieuw en heb ik sinds vrijdag. Ik ben al seizoenen lang helemaal verslaafd aan alles wat Tommy Hilfiger lanceert en ben erg enthousiast over de sportieve maar chique look die het merk nu heeft. En dat Gigi Hadid er haar eigen collecties uitbrengt helpt natuurlijk ook mee! Wat vinden jullie van de look? En wat zijn jullie persoonlijke tips voor het shoppen van de mooiste vintage?

Shop the Look

In samenwerking met Little Vintage Shop.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven