Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

TIPS: 11 dingen om te doen op een zomerse dag

Wat te doen als het kwik boven de 25 graden stijgt? Omdat (online) shoppen, zonnen en ijsjes eten ook maar gaat vervelen (toch?) zette ik 11 zomerse doe-tips voor je op een rijtje. Ik ben benieuwd naar jouw favoriete zomer-activiteiten!

1♥ Creëer je eigen citytrip en kies een stad uit waar je lekker de toerist gaat uithangen. Dat hoeft echt niet meteen Barcelona of Parijs te zijn, maar kan ook gewoon in Nederland! Neem uitgebreid de tijd om nieuwe hotspots te ontdekken. Of.. boek een (mini)vakantie naar een nieuw land of eiland.

2♥ Zoek de verkoeling op en ga naar een zwembad, meertje, zee of een hip stadsbad.

3♥ Laad een grote shopper (of picknickmand!) vol met eten, drinken, tijdschriften en je favoriete zonnebrand en zoek een groot park uit. Spendeer de dag alleen of ga picknicken met je lover of vriendinnen.

4♥ Boek een high tea (of drink de hele dag ijskoffie) bij je favoriete restaurant of hotel en nestel je de hele ochtend of middag op hun terras.

5♥ Verveling tegengaan doe je natuurlijk met een leuke game! Met Aloha: Cluster Pays waan je je even op Hawaii met alle gekleurde Polynesische beelden, tropisch fruit, schelpen en tropische bloemen. Je maakt bij dit spel een winnende combinatie door met 9 of meer van dezelfde symbolen een cluster te vormen – er wordt automatisch een cluster gevormd als symbolen horizontaal of verticaal met elkaar in aanraking komen.

Het leukste aan Aloha: Cluster Pays is dat je er fijne geldprijzen mee kunt winnen. Als je 30 roodgekleurde beelden draait dan ontvang je de hoofdprijs van 10.000 x je inzet!

6♥ Boek een rondvaart in een stad die je nog niet kent, of huur een trapfiets of sloep met een groep vrienden.

7♥ Organiseer een tuinfeestje voor je vriendinnen en familie! Decoreer je tuin met flamingo’s, lampionnen, tropische planten en zorg voor goede muziek en lekkere hapjes of een barbecue – succes gegarandeerd. Ook een etentje organiseren is erg leuk om te doen.

8♥ Shoppen is altijd goed! Maak van tevoren al een wishlist en selecteer online je favoriete bikini’s-, sandaaltjes, zonnebrillen en zomerjurkjes.

9♥ Huur of leen een auto met open dak en ga lekker touren met een vriendin.

10♥ Breng een bezoek aan je favoriete musea of ga juist naar een museum dat je nog niet kent! Ook de Botanische Tuinen in Amsterdam zijn een aanrader om te zien. Daarna lekker ijsjes eten bij een ijssalon in de buurt!

11♥ Trommel een leuke groep op en ga naar je favoriete festival(s). Ook zijn er deze zomer genoeg leuke food festivals aanwezig waar je de hele dag nieuwe gerechten kunt uitproberen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven