Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Summer accessories

Een zomergarderobe is naar mijn mening niet compleet zonder bijpassende sieraden- en accessoires. Ik ben altijd op zoek naar mooie, nieuwe en onontdekte sieradenmerkjes. Het leukste is het natuurlijk om op een lokale markt, in een vintage store of bij een leuke webshop te speuren naar unieke sieraden en accessoires – vaak handgemaakt en daardoor one of a kind. Op het gebied van sieraden houd ik van lekker mixen & matchen (net als bij mijn outfits eigenlijk).

Zo draag ik het liefste verschillende soorten kettinkjes gelaagd onder elkaar, draag ik ringen om meerdere vingers en ga ik lekker los met mijn armbandjes. En een outfit is bij mij niet geslaagd zonder een paar statement oorbellen. Deze zomer zien we een paar duidelijke sieraden- en accessoire trends:

♥ Pom poms
♥ Sieraden met kwastjes
♥ De strohoed
♥ De rieten basket bag
♥ Vintage look sieraden met stenen, muntjes of dieren-elementen
♥ Body chains
♥ Felle, tropische kleuren
♥ Zomers fruit zoals ananassen en citroenen
♥ Bloemen – als borduursel of decoratie
♥ Het sjaaltje in je haar, om je pols, aan je tas..

[show_ms_widget id=”35985271″ image_id=”41843158″ width=”623″ height=”438″]
[show_shopthepost_widget id=”2701937″]___________________________________________

Hierboven zette ik mijn favoriete selectie aan zomerse accessoires voor je bij elkaar. Leuk om mee te nemen op vakantie maar juist ook om je dagelijkse outfits mee op te spicen. Door op de + icoontjes te klikken shop je de items meteen! Ik ben benieuwd naar jouw favoriete sieraad of accessoire hierboven.

Shop the Post[show_lookbook_widget id=”363253″]

Styled by Romy

Een gedachte over “FAVORIETEN: Summer accessories”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven