Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

The Stars in your eyes

_______________________________________________

Jas met militaire details: Zara | Roze trui met wikkel-linten: Mango | Kanten top: Hunkemöller | Flare pants met sterren: Topshop | Crossbody bag: Onbekend (gekocht in boetiek) | Boots: Sacha | Oorbellen: ADORE Jewelry | Horloge: Rosefield | Lange ketting met munt, korte ketting met kleine muntjes, korte ketting met rode steentjes & ring met nude steen: alles Beadies

Fotografie door Fleur

Dinsdag, tijd voor een nieuwe Look of the Day! De laatste tijd probeer ik mijn dagelijkse outfits wat meer te delen met jullie. Gisteren bracht ik gezellig een middagje in mijn stadje Utrecht door. Eerst shooten met Fleur, want onze outfits moesten uiteraard vastgelegd worden. Ik besloot te gaan voor een roze-zwarte look met gouden details. Omdat het nog best wel koud is koos ik voor een lekker warme, roze trui van Mango.

Juíst zo’n roze trui staat naar mijn mening heel mooi op een zwarte flared broek, zoals deze van Topshop. Extra leuk is natuurlijk dat hij gouden sterretjes heeft <3. Onder mijn broekje draag ik platform boots van Sacha en om de look af te toppen koos ik voor mijn favoriete Zara-jas en een tijdloze zwarte crossbody bag. Maar nu even het belangrijkste: mijn sieraden.

Korte tijd geleden had ik een hele spannende afspraak bij Beadies in Utrecht. Nu kennen jullie Beadies vast wel van haar leuke stores in Utrecht en Amsterdam, en van hun unieke concept waarin je dus zelf je eigen sieraden kunt bedenken en direct maken. Ik herinner me nog dat ik al op jongere leeftijd bij Beadies shopte, en altijd naar huis ging met de mooiste touwtjes, kraaltjes en bedels.

Natuurlijk vind je bij mijn favoriete sieradenwinkel ook kant-en-klare sieraden. Beadies speelt handig op dé sieradentrends in – je vindt er momenteel prachtige kettingen met muntjes, vintage look sieraden, ringen met edelstenen en minimalistische oorbellen die je op een rijtje in je oor kunt dragen. Beadies en ik zijn as we speak bezig met een heel leuk meet&greet event, dus houd mijn blog en socials goed in de gaten!

Shop the Look

In samenwerking met Beadies.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven