Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Tabitha James Kraan – luxe, vegan haarverzorging (+ winactie * GESLOTEN * )

Eén van de leukste dingen aan mijn job als blogger is dat ik bijna dagelijks mooie nieuwe merken ontdek. En deze vervolgens aan jullie kan introduceren. Zo ook bij Tabitha James Kraan – ik kende dit prachtige beautymerk nog niet. Hairstyliste Tabitha werkt al meer dan 30 jaar in de kappers-wereld en is ervan overtuigd dat organische, natuurlijke haarverzorging het allerbeste werkt.

Dat ben ik natuurlijk met haar eens. Ik gebruik alleen top-producten in mijn haar en geloof absoluut niet in de fabeltjes van bepaalde drogistmerken. Tabitha James Kraan gebruikt alleen 100% natuurlijke ingrediënten in haar producten en deze zijn bovendien veganistisch en dierproefvrij. Bij het produceren van haar producten let Tabitha erop dat ze niet schadelijk zijn voor het milieu. Een vrouw naar mijn hart.

De producten van Tabitha James Kraan zijn erop ontworpen om de natuurlijke schoonheid- en structuur uit jouw haar naar boven te halen. Geen chemische, schadelijke ingrediënten maar alleen het allerbeste. Ik ontving een mooi pakketje met daarin drie sterproducten die ik zelf mocht proberen. Goed nieuws: jij kunt Tabitha James Kraan óók in je badkamer hebben staan binnenkort. Ik geef namelijk twee setjes weg. Daarover later meer!

Scented Organic Hair Oil
Met deze luxe olie kun je je haar een echte oppepper geven. Je beschermt je lokken, en tegelijkertijd kan het ook dienen als een product dat je pluizende haar weer lekker glad maakt. Een multi-inzetbaar product dus! Deze olie belooft het haar jonger en energieker te laten ogen. Is jouw haar dof of beschadigd? Dit is jouw redding.

De Organic Hair Oil belooft effectief te zijn vanaf het eerste gebruik en zit bomvol antioxidanten. Hij belooft ook snel in te trekken en geeft een heerlijke, tikkeltje kruidige geur af. In dit product zit oa. amber, gojibes, argan-olie, roos, patchoeli en ylang ylang. Een ware vitaminebom voor het haar! Ik heb natuurlijk laatst mijn haar weer bij de kapper laten kleuren, en daardoor heeft het echt wel wat bescherming nodig.

Ik gebruik de Organic Hair Oil als bescherming voor het stijlen of föhnen, of ik gebruik hem als finishing touch als mijn puntjes pluizen of droog zijn. Je hebt maar een klein beetje nodig per keer voor een optimaal effect. Het is wel een beetje een vettige olie, dus echt alleen gebruiken in de onderste haarlengte. Ik vind deze olie heerlijk! Mijn haar ruikt lekker oriëntaals en voelt weer vol aan. Het oogt ook dikker.

Mocht je er nóg meer plezier uit willen halen, gebruik hem dan als een vochtinbrengende behandeling voor het wassen. Verdeel ongeveer twee pompjes door het haar, laat tien minuten intrekken en was vervolgens je haar zoals je het normaal ook doet. Hello hydrated hair!

Organic Hair Perfume
Je kent het wel. Je komt ‘s avonds thuis na een werkdag en merkt dat je vanochtend gewassen haar alweer helemaal naar (andermans) rook stinkt. Dan is een haarparfum ideaal en stiekem ook wel heerlijk luxe. Deze ‘Golden Citrus’ variant bevat hele interessante ingrediënten zoals witte thee, marshmallow, lavendel, bergamot en citroen.

Met de Organic Hair Perfume geef je je lokken gedurende de dag weer een frisse boost. Ook verzorgt het parfum de hoofdhuid en brengt het vocht in het haar. Tipje: bewaar hem in de koelkast en spray hem in de nek, bij de haaraanzet. Heerlijk tijdens een warme dag. Hoe ruikt dit parfum nu eigenlijk? Ik zou hem omschrijven als kruidig, prikkelend, sensueel, warm en ook wel een beetje oriëntaals weer. Maar hij is zeker niet zwaar!

Compact Organic Dry Shampoo ( Dark Hair )
Mijn nummer één ergernis bij droogshampoo: de witte waas die het soms achterlaat op mijn donkere haar. Dat is nu verleden tijd met de Compact Organic Dry Shampoo. Speciaal voor donker haar, en laat dus geen wit poeder achter. Ik ben al helemaal verliefd op de schitterende gouden huls – hoe decadent staat dit in je badkamer of toilettas!

Ook in dit product gebruikt Tabitha James Kraan enkel natuurlijke bestanddelen. Denk aan rijst, Spirulina-poeder, cacao, citroen, citroengras, kamille en Açai bes – klinkt als superfood voor mijn haar. Tussen wasbeurten in, reinig en ververs je je haar met dit product. Het helpt de hoofdhuid te verzachten en haar talgproductie op peil te houden. Deze droogshampoo verstopt mijn hoofdhuid niet en voelt heel licht aan.

Ik moet zeggen dat ik droogshampoo vooral gebruik als styling tool voor meer volume. Ik breng dus wat spritsjes aan bij de haaraanzet, en masseer even wat door met mijn vingers. Werkt perfect, en gedurende de dag hoef je alleen even met de vingers door het haar te gaan. Ik moest even wennen aan het compacte, kleine spuitmondje. Er komen geen enorme hoeveelheden uit zoals bij een reguliere droogshampoo.

Dat komt doordat deze Dry Shampoo heel geconcentreerd is. Met een paar kleine spuitjes op de juiste plek heb je een heerlijk fris gevoel.

Prijzen & Verkrijgbaarheid
• Scented Organic Hair Oil – € 49,00
• Organic Hair Perfume – € 50,00
• Compact Organic Dry Shampoo ( Dark Hair ) – € 25,00

Momenteel is Tabitha James Kraan in Nederland en België alleen nog via de website te koop. Ze zijn echter wel in gesprek met potentiële verkooppunten in de grote steden.

Eindoordeel
Ben ik enthousiast? JA. Als allereerst over de prachtig mooie verpakkingen waarmee je echt even wat luxe in je badkamer hebt. Tabitha James Kraan weet waar ze ons vrouwen blij mee moet maken. Een gouden droogshampoo, ik bedoel maar. Verder ruiken de producten fantastisch en ben ik enorm blij met het feit dat ze allemaal veganistisch, natuurlijk en cruelty free zijn.

De combinatie van ingrediënten in bovenstaande producten is uniek en origineel, en ook werken de producten precies zoals ze beloven. Ik ben erg enthousiast en zou dit graag met jullie willen delen. Daarom geef ik vanaf vandaag twee Get Started sets t.w.v. € 75,00 per set weg, waarbij de winnares zelf mag aangeven of ze de set voor dark- of fair hair wil ontvangen.

Check even mijn Instagram en reageer onder de speciale Tabitha James Kraan foto die vandaag online komt.

Deze Review bevat toegestuurde producten.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven