Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Sparkle a little brighter..

Jewelry first, clothes second – er is bijna geen quote meer van toepassing op mij, dan deze. Wanneer ik mijn dagelijkse outfits uit de kast trek is mijn sieradenverzameling het eerste waar ik aan denk. Door de jaren heen is mijn smaak erg veranderd. Vroeger kon ik echt genieten van het eindeloos stapelen van enorme sieraden. Niet één maar twee statement kettingen, hele rijen armbanden en grote oorbellen.

Nu ik 25 ben, is dat iets veranderd. Ik ben iets minder van de enorme, meteen in het oog springende sieraden maar kan nog wel echt genieten van een paar statement oorbellen. Ik heb kleine, gouden oorringetjes die ik elke dag draag. Ook houd ik van meerdere, gelaagde en subtiele kettinkjes en van sieraden met kleine sterretjes en muntjes. Sieraden met een vintage, gedragen uitstraling vind ik prachtig.

Voor mij is het merk Guess zo’n merk waarbij ik altijd meteen aan oude, Amerikaanse glamour denk. Ik ben gek op Guess parfums- en tassen en sinds kort heb ik daar een nieuwe liefde bij: sieraden van Guess. Tijdens een rondje online sieraden shoppen kwam ik terecht bij Lucardi, Guess verkooppunt. Ik spotte opvallende cocktailringen, subtielere kettinkjes met hangers in sleutel-vorm en dus ook oorbellen.

Omdat een meisje nooit genoeg oorbellen kan hebben en omdat dit de perfecte alledaagse oorbellen zijn, klikte ik deze twee naar mijn winkelmandje. De knopjes hebben een hartvorm en zijn bezet met Swarovski-steentjes. Doordat ze zo lekker subtiel zijn passen ze bij elke outfit. De oorbellen zijn elegant, stijlvol, ingetogen én roségoud! Omdat ik nogal van hartjes houd hebben ook de goudkleurige oorbellen een hartjesvorm.

Ze zijn bezet met echte Swarovski-kristallen en geven je outfit een lekker meisjesachtige look. Beide paartjes zijn erg lichtgewicht en dragen zeer comfortabel. Ik vind ze ook zeer geschikt als cadeautje voor een verjaardag of natuurlijk voor de feestdagen die er na de zomer weer aankomen. En anders doe je ze toch lekker cadeau aan jezelf? Wat vind jij van mijn nieuwe oorbellen?

Liever niet online shoppen maar de oorbellen in het echt bekijken? Kijk even op de website van Lucardi naar jouw dichtstbijzijnde verkooppunt, bijvoorbeeld Lucardi Juwelier Utrecht Hoog Catherijne.

In samenwerking met Lucardi.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven