Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

SHOPLOG: H&M Party Collection

23456

Na twee blogvrije dagen ben ik weer back on track! Ik kan je vertellen dat ik ontzettend druk ben met enorm leuke dingen. Zo staan er verschillende samenwerkingen op de planning én een fashionable give-away! Ook ga ik een samenwerking aan met een wel héél grote naam, maar daarover vertel ik jullie later meer. Zoals jullie wel weten ben ik helemaal weg van de H&M Party Collection van dit jaar, en had dan ook in no time deze nude oorbellen, paillettentop en de prachtige witte blazer in mijn winkelmandje zitten.

Ook bestelde ik nog een midi-skirt, maar die heb ik toch geretourneerd omdat ik de pasvorm niet mooi vond. Op zoek naar een ander rokje dus! De witte blazer kocht ik expres twee maten groter, zodat hij lekker los valt. Ik hou namelijk niet van strakke jasjes. Met de cropped top was het liefde op het eerste gezicht, dus die hangt meteen klaar voor eerste kerstdag. Mét de oorbellen, uiteraard.

Vandaag ben ik aanwezig bij de exclusieve pers-opening van Primark in Den Haag. Ik zal hier deze week nog een Event Report en een Shoplog van online zetten, dus stay tuned. Wat vind jij van mijn H&M-items? En heb je zelf al een mooie feestlook voor kerst geshopt?

Styled by Romy

6 gedachten over “SHOPLOG: H&M Party Collection

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven