Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Cute Christmas Jumpers

2Pastel Pinguïn: New Look / Snowflake: Zalando / Ijsbeer: Next / Crystal: Zalando / Babyblue Pinguïn: New Look / Glitter-Rendier: New Look / Santa: New Look / Navy Embellished: Zalando / Christmas Bird: Next / Gingerbread Man: Next / Babyblue Ijsbeer: New Look / Navy Rendier: Boohoo//

It’s the most wonderfull time of the year, en dat is te zien in mijn favoriete winkels en webshops. De allerleukste Christmas jumpers draag je niet alleen tijdens de kerstdagen, maar ook gewoon alledaags! Om ervoor te zorgen dat jij fashionable aan het kerstdiner of onder de kerstboom aanschuift, selecteerde ik mijn twaalf favoriete kersttruien. De ene nog schattiger dan de andere. Waar we de voorgaande jaren vooral prints van rendieren zagen, zijn de jumpers nu ook rijkelijk bezaaid met gingerbread mannetjes, sneeuwvlokken, kerstmannen en ijsberen. En niet alleen in traditioneel kerstrood en wit, maar de truien zien we ook in mooie pasteltinten! Dat is natuurlijk helemaal mijn ding. Daarom is de trui met glitterpinguïn ook mijn persoonlijke favoriet.

Om ervoor te zorgen dat je je kersttrui ook buiten de kerstdagen om kunt combineren, zorg je er simpelweg voor dat je het met contrasterende materialen draagt! Kies bijvoorbeeld voor een leren broek of skater skirt. Ook een suède shortje is erg stijlvol. Door zo’n Christmas jumper met een kokerrok te combineren maak je je outfit meteen stukken vrouwelijker! Welk exemplaar is jouw favoriet? En heb jij al zo’n trui?

Shop the Post

Styled by Romy

5 gedachten over “FAVORIETEN: Cute Christmas Jumpers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven