Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Opening Primark Den Haag

234567891011121314

Wat hou ik toch van Primark-events; elke keer als er een nieuw filiaal wordt geopend, krijgt Styled by Romy een exclusieve uitnodiging om hierbij aanwezig te zijn. Dit keer was het de beurt aan Den Haag, aan het Spui 50 opende gisteren een filiaal met een oppervlakte van 5.296 vierkante meter. De grote winkel heeft drie etages gevuld met kleding voor dames, heren en kids, maar daarnaast kun je er ook accessoires en home decoratie vinden.

Dat de feestdagen er weer aankomen, was te zien bij Primark Den Haag. Ik spotte de mooiste feestjurkjes, pailletten-clutches, statement sieraden en fake fur jasjes. Zo scoor je dus een feestlook voor heel weinig geld! Ook was ik erg blij met de uitgebreide interieur-afdeling met leuke kussens, cozy kleden, kaarsjes en homedeco. Voor je kerstcadeautjes kun je ook goed slagen, ik scoorde superleuke kerst-kaarsjes. Ook was er een ruime keus aan inpakpapier, kerstkaarten, kersttruien en kerstversiering.

Op de herenafdeling werd er natuurlijk nog even wat voor le boyfriend gescoord, en ook voor mezelf ben ik zeer goed geslaagd! Van tevoren had ik namelijk een laaange wishlist gemaakt, maar ik heb vrijwel alles kunnen vinden! Klein minpuntje vond ik de sieradenafdeling; naar mijn mening te eentoning en te weinig echt mooie stukken. Maar dat neemt niet weg dat ik het prachtige filiaal verliet met twee goedgevulde tassen! Heel blij was ik dan ook met de giftcard die we kregen. Ik kan je Primark Den Haag absoluut aanraden en heb een zeer geslaagde ochtend gehad. Benieuwd naar mijn aankoopjes? Er staat deze week nog een shoplog online. Wat is jouw favoriet? En in welk Primark-filiaal shop je zelf het liefste?

Styled by Romy

6 gedachten over “EVENT REPORT: Opening Primark Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven