Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Shades of Blue

_____________________________________________________________

Jumper: Vila | Track pants: C&A | Crossbody bag: Oh so Hip | Glitter boots: Primark | Oorbellen: We are Sassy NL | Kettinkjes: Take What You Need, Names4Ever & My Jewellery | Horloge: Rosefield | Armbanden: Verschillend

Fotografie door Fleur

Ken je dat, dat je ‘s morgens de deur uitgaat en dan al heel erg twijfelt over welke jas, tas of schoenen je bij je outfit of the day moet aantrekken? Om dan uiteindelijk op pad te gaan en achteraf te denken: ik had toch die andere jas moeten kiezen. First world problems, I know, maar dit overkwam mij dus gisteren. Met als resultaat dat ik mijn (niet zo matchende) jas op de foto’s lekker heb weggelaten en heb staan koukleumen op dit schattige, Utrechtse bruggetje. Maar het was het waard.

Als je denkt aan een tijdloze kleur, een kleur die altijd kan, dan is dat voor mij donkerblauw. En nu mijn lokken iets warmer en koperkleurig zijn matcht donkerblauw hier natuurlijk prachtig bij. Ik droeg een all navy outfit bestaande uit een grof gebreide trui met ballonmouwen en mijn donkerblauwe track pants. De laatste tijd zie ik steeds meer monotone, ton sur ton outfits voorbij komen in het straatbeeld en bij mijn favoriete high street winkels, en ik ben fan.

Dat all black altijd kan wisten we natuurlijk al, maar wat dacht je van een compleet grijze- of camelkleurige outfit? Ontzettend chic, als je het mij vraagt! Bij Zara zag ik zelfs drie compleet rode outfits in de etalage staan. Je kunt hier natuurlijk mee spelen door te werken met verschillende texturen. Ik koos voor glanzend met gebreid en glitter – zo oogt een outfit meteen wat speelser en minder ‘zakelijk’. Ik ben natuurlijk benieuwd: ga jij je aan deze trend wagen?

Shop the Look

Styled by Romy

Een gedachte over “Shades of Blue”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven