Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: W7 glowy budget make-up

Kende jij budgetmerk W7 al? Ik wel, en ik moet zeggen dat ik er tot nu toe erg enthousiast over ben. W7 maakt namelijk vaak zeer geslaagde dupes van de make-up van bekendere, luxe merken, maar dan dus voor een veel zachtere prijs. Afgelopen zondag was ik bij een beauty event in Amsterdam waar ook een stand van W7 stond.

Daar stelden ze hun nieuwe collectie tentoon, en ik mocht een paar favorieten mee naar huis nemen. Vandaag laat ik je kennismaken met het Strobe Time! – It’s Glow Time! palet, de Skinny Lipping, de Metal Kiss Gloss, de Mega Matte Lips en het In the Nude palet.

STROBE TIME! – IT’S GLOW TIME! PALETTE
Dit palet doet je vast denken aan de bekende kits van Anastasia Beverly Hills. Er zijn 2 soorten paletten beschikbaar, namelijk één met een roze en één met een champagnekleurige, warmere ondertoon. Ik twijfelde heel erg tussen de 2 paletten maar besloot toch voor de champagnekleuren te gaan. Dit handige palet bevat 4 verschillende tinten om een subtiele highlighter aan te brengen op de huid. In het palet zitten 2 bruinere champagnekleuren om een opvallender highlight-effect mee te bereiken.

Ook vind je een roze blush in het palet, net als een parelmoeren highlighter die mooi op de huid te vervagen is. De blush is glanzend, en persoonlijk had ik een matte blush handiger gevonden omdat nu je hele gezicht iets teveel glimt. Bij het zogenaamde strobing gebruik je een vrij simpele techniek, waarbij je de highlighter aanbrengt op de delen van je gezicht waar het licht van nature op terecht komt. Dit zijn vaak de jukbeenderen, het wenkbrauwbot, de neusbrug en de cupidoboog boven de lippen.

IN THE NUDE PALETTE
Komt dit oogschaduw-palet je bekend voor? Dat kan best, het is een kopie van Urban Decay – Naked. In dit palet zitten 12 kleurtjes bestaande uit verschillende roze- en bruintinten. Perfect voor een alledaagse, neutrale look die je makkelijk opbouwt naar ‘s avonds. Bij het palet zit ook een kwastje die ik best prima vind werken. W7 belooft hoog gepigmenteerde kleuren, maar zoals je op mijn swatches ziet klopt dit niet helemáál. De donkerdere kleuren rechts in het palet zijn perfect en rijk van kleur, maar de lichtere tinten moet je echt opbouwen:

Mijn tip is dan ook om je oogschaduw-kwastje voor gebruik nat te maken voor een intenser effect. Ik vind dat dit palet de perfecte combinatie heeft van mijn favoriete oogschaduw-kleuren, en vind de variatie van mat, glitter en glanzend ook erg mooi.

SKINNY LIPPING – HONEY BUNNY
Ik ben de nude-lip trend nog lang niet zat, en houd er erg van te experimenteren met verschillende lipkleuren. W7 heeft nu 6 perfecte nudes die mat opdrogen op de lippen. Ze beloven een hoge pigmentatie en dat klopt helemaal. Ik was enorm onder de indruk van deze dikke, volle en rijke textuur. W7 belooft een klontvrije formule die de lippen een comfortabel gevoel geeft.

METAL KISS LIP GLOSS – AURORA
De tijd dat ik lipgloss gebruikte is eigenlijk voorbij, behalve als ze echt een spectaculair effect geven. Deze gloss belooft een opvallende metallic glans over de lippen. De formule is creamy en zou lang houdend moeten zijn, en ik heb dit product in een prachtige, roségouden kleur mee gekregen.

MEGA MATTE PINK LIPS – FAT CAT
De naam van dit product is natuurlijk enorm hilarisch, en de kleur ook lekker meisjesachtig. Dit is een lipgloss die mat op de lippen opdroogt. W7 lanceerde een speciale, roze collectie voor ons typische meisje-meisjes. Er wordt ons een hoge pigmentatie, intense kleur en een hydraterend gevoel op de lippen beloofd.

DE LOOK
Ik heb het Strobe Time! – It’s Glow Time! palette gebruikt om mijn neusbrug-, binnenste ooghoeken, mijn wenkbrauwbot, jukbeenderen en cupidoboog een subtiele glans te geven. In het palet zit ook nog een bruinere kleur, waarvan ik dacht dat hij aanvankelijk iets te ‘oranje’ voor mijn lichte huid zou zijn. Niets blijkt minder waar, want subtiel aangebracht op mijn huid staat hij prachtig! Op mijn ogen draag ik ‘Alice’ als matte, roze basis. ‘Copper Pot’, een roze glitter-oogschaduw, draag ik op het midden van mijn bewegend ooglid. ‘Mud Slide’ heb ik aangebracht in mijn buitenste ooghoeken.

Als matte highlighter heb ik ‘Latte’ gebruikt, maar deze is amper gepigmenteerd en dus niet opvallend genoeg. Voor de prijs van dit palet ben ik erg tevreden – sommige kleurtjes zijn rijker dan anderen, maar je kunt hier prima looks mee maken en het kwastje is ook fijn. Op mijn lippen draag ik Mega Matte Pink Lips, welke eigenlijk prima is als je er één laagje van aanbrengt. Hij geeft in het begin weinig af, maar na een paar uur begint hij iets af te bladderen en zijn er zelfs velletjes op mijn lippen te zien. Wel ben ik erg tevreden over de rijke kleur en de comfortabele textuur.

PRIJZEN
Strobe Time! – It’s Glow Time! palette – €6.95
In the Nude palette – €8,99
Skinny Lipping – Honey Bunny – €5.95
Metal Kiss Lip Gloss – Aurora – €5.95
Mega Matte Pink Lips – Fat Cat – €4.95

De collectie van W7 wordt verkocht in de W7 webshop, bij Op=Op Voordeelshop en bij verschillende online make-up webshops. W7 is dierproefvrij. Wat vind jij van bovenstaande producten? Zou je ze zelf kopen?

De producten in deze Review heb ik gekregen.

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: W7 glowy budget make-up

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven