Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Kardashian Instant Sunless Spray

Van mezelf heb ik al een vrij lichte huid, maar in de winter is mijn natuurlijke glow soms helemáál ver te zoeken. Omdat ik niet graag in de zon lig en mijn huid ook niet wil blootstellen aan de schadelijke zonnebank gebruik ik graag zelfbruiner! Ik heb er heel wat versleten, maar heb ondertussen echt wel mijn favoriete merken ontdekt. Omdat ik er juist in het najaar ook glowy uit wil zien was ik blij dat Captain Tan me benaderde.

Captain Tan is dé Nederlandse specialist in zelfbruiners, en online helpen ze je met deskundig advies bij jouw huid zodat je nooit het verkeerde product bestelt. Houd je van een lotion, een spray of liever een mousse? Aan jou de keus! Met merken als St. Tropez, Kardashian Beauty, St. Moriz (favoriet bij mij) en Bean Body vind je er niet alleen zelfbruinende producten, maar ook scrubs, tanning gloves en huidverzorging – alles om jouw bruine kleurtje vast te houden.

Na wat online advies over mijn huid kwam ik tot de conclusie dat ik graag de Kardashian Instant Sunless Spray wilde uitproberen. Dit product geeft direct een lekker kleurtje, en door de color guide, een bruin laagje op de huid, zie je precies waar je wel en niet geweest bent. Naar mijn ervaring is een mousse of spray het fijnste omdat ik daar zelf het minste vlekken aan over houd en omdat ik hem makkelijk kan aanbrengen met een handschoen.

Meestal is de guide iets donkerder dan de uiteindelijke kleur. De uiteindelijke kleur ontwikkelt zich binnen 4 tot 6 uur onder de guide op de huid. Ik breng dit product dan ook voor het slapen aan, slaap er de hele nacht mee en spoel het de volgende ochtend zonder zeep tijdens het douchen af. Tijdens het douchen komt je natuurlijk bruine kleurtje tevoorschijn. Ik was heel erg benieuwd naar de (overigens proefdiervrije) Kardashian Instant Sunless Spray omdat ik goede ervaringen heb met Kardashian make-up.

Bovendien zien de Kardashians er altijd perfect gebronsd uit – dat wil ik ook! De spray komt in een lekker girly, roze flacon met handige spuitdop, en daarbij kreeg ik een superleuke handschoen met flamingo’s van het merk Velvotan meegeleverd. Op de website van Captain Tan las ik dat de ervaringen van andere meiden met dit product heel goed waren. De Kardashian Instant Sunless Spray belooft makkelijk in gebruik te zijn, een prachtige en zongebruinde kleur in een handomdraai te geven en snel te drogen. Hij dekt snel en egaal en is zelfs op je rug te gebruiken.

In de spray zitten geen schadelijke stoffen en de geur belooft niet kunstmatig maar juist subtiel te zijn. De Aloë Vera in dit product maakt de huid zacht en soepel, en karamel zorgt voor een directe subtiele kleur tijdens het aanbrengen. Voordat ik begon met sprayen heb ik mijn huid goed gescrubt en natuurlijk onthaard – belangrijk ook om te zorgen dat de huid goed gehydrateerd en dus niet droog is. Gebruik een niet vette bodylotion en een scrub die níet op oliebasis gemaakt is voor het mooiste, vlekvrije resultaat.

Op hele droge plekjes op mijn huid breng ik altijd een dun laagje talkpoeder aan. Schud de flacon goed en spray op een 20 à 30 cm afstand gelijkmatig over de huid. Smeer met je handschoen de zelfbruiner goed uit. Geef je ellebogen-, enkels en zijkanten van je voeten extra aandacht, dit zijn bij mij altijd de droogste plekken waardoor vlekjes sneller ontstaan. Op de foto hierboven zie je links mijn benen voor het zelfbruinen, en rechts na. De foto boven deze alinea weergeeft mijn benen na het afspoelen van de guide color.

De guide color van dit product is erg subtiel, waardoor je geen overdreven, neppe kleur krijgt. Het aanbrengen ging erg makkelijk en je hoeft hierbij ook niet snel op te schieten, maar hebt rustig de tijd om alles uit te blenden met de handschoen. Al na 60 seconden drogen kan je je kleren weer aantrekken. Wanneer je het bovenste laagje er na 4-6 uur afspoelt krijg je een mooie, natuurlijk bruine kleur én enorm gehydrateerde benen. Dit product heeft een fruitige, zeer prettige geur en een kleurtje dat zeker wel een week blijft zitten.

De Kardashian Instant Sunless Spray kost €23,95 en bevat 177 ml, de Velvotan Tanning Mitt kost €5.95. Ik kan deze producten je zeker adviseren wanneer je een natuurlijke bruine kleur wilt die lang blijft zitten, makkelijk aan te brengen is en ook nog eens een zachte, glanzende huid geeft. Wat is jouw favoriete zelfbruiner?

Deze Review is tot stand gekomen in samenwerking met Captain Tan.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven