Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Clarisonic ‘Mia 2’ Limited edition gezichtsborstel

Mijn gezichtshuid is ontzettend belangrijk voor me, ik beschouw deze dan ook als mijn visitekaartje. Elke dag reinig ik trouw ’s morgens én ’s avonds mijn gezicht, en ik doe er alles aan om mijn huid in topconditie te houden. Smeren, scrubben, maskertjes; het hoort er allemaal bij. Ook drink en rook ik niet en smeer ik standaard een hoge factor op mijn gezicht. Alles voor een mooie huid, óók later als ik wat ouder ben. De gezichtsborstels van Clarisonic, die jarenlang op mijn verlanglijstje stonden, geven door een grondige reiniging een stralende en egale huid. Ik ontving de ‘Mia 2 – Limited edition’ om zelf uit te proberen, en vertel jullie vandaag over mijn bevindingen.

2345De ‘Mia 2 – Limited edition’ komt in een doos met daarin alle benodigdheden voor jouw stralende huid. De gezichtsborstel kost €149,00, en dat is natuurlijk niet goedkoop. Tóch ben ik, ondanks dat ik de borstel gekregen heb, van mening dat je beter kunt investeren in de kwaliteit van je huid. De verpakking bevat een Clarisonic met opzetborstel, een reisverpakking, oplader, een reinigingsgel en nog een extra borstel. Deze borsteltjes dien je om de 3 maanden te vervangen. Los kosten ze €25,00. Op de doos vind je alle informatie die je nodig hebt, bijvoorbeeld over de snelheden (het zijn er 2), de timer van 1 minuut, de garantie (2 jaar) en natuurlijk hoe de borstel werkt. Ook vind je op de doos de ingrediënten van de bijgesloten reinigingsgel.

67De Clarisonic is de borstel die wordt aangeraden door Amerikaanse dermatologen, en die al heel veel prijzen heeft gewonnen in de beauty-wereld. Er is aangetoond dat Clarisonic 6 keer beter reinigt als een normale gezichtsreiniging. Ook worden poriën minder zichtbaar en wordt je huid stralender. Je verzorgingsproducten worden tevens beter opgenomen door de huid. Voor het gebruik verwijder je je oogmake-up alvast met de hand. Je brengt de reinigingsgel, of een andere reiniger, aan op je vochtig gemaakte huid of op de borstel zelf. Ik geef de voorkeur aan de laatste optie. Je drukt op de aan-knop om de borstel aan te zetten, en volgt de timer terwijl je de borstel roterend over je gezichtshuid beweegt.

89Na een minuut gaat de borstel uit; dit is het teken dat je klaar bent. De Clarisonic kan ook onder de douche en in bad gebruikt worden. Om de borstel te reinigen verwijder je hem eens per week van het apparaat, en maak je hem schoon met water en zeep. Je kunt bij aankoop trouwens kiezen tussen een borstel voor de extreem gevoelige huid, gevoelige huid, normale huid en grove poriën. Ik heb de normale borstel, aangezien ik een normale en vrij makkelijke huid heb. Tóch heb ik in het najaar vaak last van droge, rode plekjes en een valere huid. De Clarisonic werkt ontzettend makkelijk, vind ik. Hij ligt prettig in de hand, heeft een mooi en compact design, weegt niet zwaar én is eenvoudig mee te nemen in de reisverpakking.

10Wat ik handig vind is dat de ‘Mia 2 – Limited edition’ steeds zachtjes zoemt om de 20 seconden; dan is het tijd om een ander deel van je gezicht te reinigen. Het is een ontzettend zachte borstel, die echt enorm grondig reinigt. Je hebt maar een mini beetje van je reinigingsproduct nodig voor een optimaal resultaat. Het zoemende geluid vond ik in het begin even wennen, maar dat stoort verder niet. De ‘Mia 2 – Limited edition’ is echt onderdeel geworden van mijn dagelijkse reiniging, en geeft me een stralende en goed doorbloede huid. Mijn huid voelt na gebruik gehydrateerd, zacht, schoon en glad aan. Mijn poriën zien er erg schoon uit. Ik kan Clarisonic zeker aan iedereen aanraden! Je koopt de Clarisonic en toebehoren bij Ici Paris XL. Heb jij al ervaring met Clarisonic, en hoe vind je de gezichtsborstel? Ik wil niet meer zonder!

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1168099″]

De producten in deze review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: Clarisonic ‘Mia 2’ Limited edition gezichtsborstel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven