Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Touch-Up in 15 minuten bij Cosmo Hairstyling

Wij drukke fashionista’s kennen het allemaal wel; je hebt een spannende date, avondje uit met vriendinnen, belangrijke presentatie of andere gebeurtenis op de planning staan. Je outfit is meestal geen probleem, maar wát doe je met je haar? In Mediterraanse landen en in Amerika is het al heel lang doodnormaal om een salon binnen te lopen voor een snelle beautybehandeling, zo even tussen afspraken door. Cosmo Hairstyling vond dat het tijd was om dit fenomeen ook in Nederland te introduceren. Je kunt hier namelijk sinds korte tijd terecht voor de Cosmo Touch-Up; een haarbehandeling waarin je binnen 15 minuten de deur weer uitloopt met een perfect gestyled kapsel.

Vorige week mailde Ramona van Cosmo Hairstyling Amstelveen me met de vraag of ik het leuk vond zo’n Touch-Up te testen. Natuurlijk! Samen met Petra reed ik richting Amstelveen, waar Cosmo bij een superleuk winkelcentrum zit (tip: je vindt er oa. Kiko). Na nog even snel een beker Chai Tea Latte bij Starbucks gescoord te hebben, nam ik plaats in de kappersstoel bij Ramona. We voelden ons meteen welkom in de mooie salon, die voorzien is van alle snufjes. Zo kun je er niet alleen je haar laten knippen, verven en stylen, maar ook een manicure van Essie ondergaan.

2Na een korte uitleg van Ramona gingen we aan de slag. Bij de Touch-Up kun je kiezen uit 6 verschillende kapsels. Drie kapsels voor lang haar, drie voor korter haar. Ramona raadde bij mij meteen de wavy, beachy look aan, die ik zelf ook al in mijn hoofd had zitten. Zorg ervoor dat je met schoon en gewassen haar bij Cosmo aan komt, dat scheelt aanzienlijk in tijd. Ramona behandelde mijn haar voor met een droogshampoo, iets wat ikzelf vaak thuis ook al doe.

34Vervolgens krulde ze mijn haar met de stijltang, waardoor de krul veel beter en langer blijft zitten. Als finishing touch bracht Ramona nog een haarlak aan. Hierboven zie je het eindresultaat! Wavy beach-hair binnen 15 minuten, het kan echt! Ik was meteen heel erg blij met mijn haar, maar vond de krullen naderhand toch iets te ‘gestyled’. Voor een meer messy effect hebben we de krul daarna alsnog uitgeborsteld. Het resultaat was volumineus, vol en sexy hair.

56Na het stylen van mijn haar gaf Ramona me nog een fijne goodiebag mee met daarin miniaturen van de mooie producten die ze in mijn haar gebruikte. Ik vond de Touch-Up echt super geslaagd, en vind het een uitkomst als je kort voor een belangrijke afspraak je haar mooi gestyled wilt hebben. Ook voor bijvoorbeeld een gala, date, zakelijke afspraak of presentatie vind ik dit concept ideaal. Ik zou de Cosmo Touch-Up dus zeker aanraden bij mijn lezers. Voor een behandeling van 15 minuten betaal je slechts €15,00. Zou jij de Cosmo Touch-Up ook ondergaan, en ben je weleens bij Cosmo Hairstyling geweest? Ik wens je een heel fijn weekend, ik ga nog even van mijn wavy haar genieten!

Styled by Romy

3 gedachten over “REVIEW: Touch-Up in 15 minuten bij Cosmo Hairstyling

  1. Wat een tof concept en wat is je haar mooi geworden. Ik zit zelf liever aan mijn eigen haar te frutselen, maar dit is ideaal voor feestjes. En 15 euro is helemaal niet duur!

  2. Supertof idee van Cosmo. Ik vind Cosmo over het algemeen wat boven mijn budget, maar zoiets is ideaal en nergens anders te vinden (voor zover ik weet). Thanks for sharing 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven