Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Mijn outfits op Instagram

22augOutfitsInstagramSmrtphnhoesjes1

Hi Monday! De laatste tijd plaats ik steeds meer van mijn dagelijkse outfits op mijn Instagram-account. Ik vind het superleuk om met jullie te delen wat ik elke dag draag, maar ook om jullie mijn nieuwe items te laten zien, en natuurlijk om outfit-details te showen. De afgelopen paar weken liet de zon zich eindelijk zien en daardoor kon ik mijn zomerse outfitjes uit de kast trekken. Zoals je wel hebt kunnen merken, draag ik op een warme dag het liefst een comfortabele midi-jurk met witte sneakers of boho enkellaarsjes en zoveel mogelijk sieraden ;-). Ik draag nog steeds een hoop roze- en nude tinten, maar probeer dit meer af te wisselen met fellere kleuren.

Mijn favoriete kledingstuk van deze zomer is zonder twijfel mijn off shoulder denim jurk, waar ik momenteel zo onderhand in wóón. Ook mijn gebreide, zandkleurige jurk van Vila is favoriet en combineer ik steeds op verschillende manieren. Zomer 2016 is voor mij echt de zomer van de opvallende zonnebrillen, en ik heb de afgelopen paar maanden meer geïnvesteerd in apartere, kwalitatief betere sunnies van bijvoorbeeld Quay Australia. Met mijn goudkleurige bril met spiegelglazen van Charlie Temple ben ik ook helemaal blij!

Wat gaan jullie deze zomerse week allemaal doen? Het grootste deel van de week moet ik werken, maar ik heb ook nog een superleuk food festival en de Swan Market in Utrecht op de planning staan. Ook wil ik deze week weer even wat nieuwe outfits shooten, en ga ik even rondkijken voor een nieuwe laptop aangezien de mijne de laatste tijd een hoop kuren heeft. Natuurlijk mogen bijpassende accessoires daarbij niet ontbreken, en moet ik ook nog een externe accu hebben. Mocht jij ook nog zomerse accessoires nodig hebben voor je laptop- of smartphone, check dan bijvoorbeeld even deze Tab A 10.1 2016 hoes of een superleuke Moto G4 case. Wat vind je van mijn Insta-looks? Wat is jouw planning voor deze week?

Deze Favorieten-post is tot stand gekomen in samenspraak met Smartphonehoesjes.nl.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven