Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Bluxbox mei

Bluxbox2Vorige maand kon je al lezen over mijn eerste ervaring met Bluxbox; een maandelijkse beautybox gevuld met leuke, nieuwe en vaak exclusieve merken- en producten. In deze box vind je 4 tot 6 mini- en full size producten geselecteerd door topvisagist Mari van de Ven. Bluxbox kost maandelijks slechts €14,95, is per maand opzegbaar én superleuk om cadeau te doen aan jezelf en aan anderen. Na de fijne producten die ik vorige maand al testte, kreeg ik de box deze maand opnieuw toegestuurd. Vandaag laat ik je dan ook de inhoud van de Bluxbox van de maand mei zien.

Wederom heeft Bluxbox gedacht aan de meest uiteenlopende producten. Zo bevat de box van mei het nieuwe merk Mesauda Milano, waarvan ik een blush heb getest. Daarnaast verwelkomt Bluxbox nog eens 4 andere nieuwe merken, namelijk Love Me Green, Macadamia Professional, Ziaja & MONUspa. Bluxbox bevat producten van natuurlijke merken, en voor zover ik weet zijn geen van die producten op dieren getest.

Ziaja ‘Cacoa Butter’-body spray – Full size – €4,69
Bluxbox3Bluxbox4Over Ziaja had ik van tevoren al ontzettend veel goeds gelezen bij andere beautybloggers, ik kon dan ook niet wachten om dit merk zelf te proberen. Met deze body spray zou je snel een bruin kleurtje moeten kunnen krijgen. Deze spray met cacaoboter en vitamine E versnelt het bruiningsproces, zorgt voor een goede vochtbalans en laat onze huidjes stralen. Voor het zonnen dien je deze spray gelijkmatig aan te brengen. Let hierbij op, want hij bevat geen bescherming tegen schadelijke UV-straling! Daarom raad ik je aan dit product te gebruiken als extra aanvulling op een reguliere zonnebrandcrème.

Mesauda Milano ‘Blush On’ – Full size – €8,20
Bluxbox5Bluxbox6Wat mij het eerste opvalt aan deze blush is natuurlijk de kleur. Bij mijn huids- en haarkleur gebruik ik eigenlijk alleen koelere tinten in een wat donkerdere kleur roze. Deze blush heeft juist een perzikkleur met een wat warmere ondertoon, en daarom is hij op mijn huid vrijwel niet te zien. Als ik hem wat voller aanbreng, krijg ik een wat vreemde kleur om mijn wangen die niet matcht met mijn huid. Jammer! Hij heeft namelijk wel een zachte textuur en is zeer makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Ik denk dan ook dat dit een prima blush is voor meiden met een warmere huid!

Macadamia Professional ‘Nourishing Moisture’-oil treatment – Tester à 30ML
Bluxbox8Bluxbox9Deze enige 2 stylingproducten die ik in mijn haar gebruik zijn droogshampoo én olie. Ik was dan ook erg blij met deze olie van Macadamia Professional, als zeer welkome afwisseling voor mijn Biosilk-haarolie die ik dagelijks gebruik. Macadamia Professional is een professionele haarverzorgingslijn die ieder type haar belooft mooier te maken én intensief te verzorgen. Deze olie is niet vet en werkt hydraterend en direct absorberend in het haar. Ook geeft hij een hele mooie glans aan mijn drogere haarpunten, en heb ik het idee dat mijn haar na gebruik soepeler valt. Je hebt maar heel weinig van deze ‘Nourishing Moisture’-oil treatment nodig voor een mooi, verzorgd resultaat, en je kunt hem op zowel droog als nat haar aanbrengen. Ik vind dit een heerlijk product en gebruik het dagelijks voor het stijlen én na het wassen van mijn haar als extra behandeling.

Love Me Green ‘Energizing’-face peeling – Tester à 30ML
Bluxbox10Bluxbox11Love Me Green ontwikkelt gecertificeerde, hoogwaardige producten die goed zijn voor onze huidjes én het milieu – daar houd ik van. Deze organische scrub stimuleert onze bloedsomloop en verwijdert overtollig talg en dode huidcellen op een milde manier. Je brengt deze scrub aan op een vochtige huid, masseert hem in en je spoelt hem vervolgens weer af met lauwwarm water. Het resultaat is een gezonde, glowy huid! Ik vind deze scrub met name fijn als voorbereiding voor een gezichtsmaskertje.

Macadamia Professional ‘Nourishing Moisture’-masker – Tester à 30ML
Bluxbox12Bluxbox13Macadamia Professional belooft ons met dit masker de ultieme hydratatie en verzorging voor het haar. Door het exclusieve, toegevoegde PRO OIL-complex wordt beschadigd haar weer zijdezacht. Dit maskertje bevat natuurlijke ingrediënten als arganolie en macadamia-olie. Je brengt het ‘Nourishing Moisture’-masker aan in je vochtige haar na het wassen en laat hem vervolgens 5 à 10 minuten intrekken. Je spoelt het masker daarna weer uit, en kunt het 1 à 2 keer per week gebruiken. Wat ik niet verwachtte bij dit product is de geur – dit is namelijk een hele zoetige geur. Ik had hierbij eerder een nootachtige geur verwacht! Het maskertje is erg vol van textuur; hierdoor duurde uitspoelen uit mijn haar dan ook iets langer. Daarnaast merkte ik helaas geen bijzonder effect aan mijn haar, maar misschien dat ik het daarvoor ook vaker gebruikt moet hebben.

MONUspa ‘Relaxing Bali’-body oil – Tester à 40ML
Bluxbox14Met deze olie belooft MONUspa ons het gevoel dat we in een heerlijk, Balinees kuuroord zitten. Deze huidolie is multifunctioneel en bevat een sensuele mix van oa. sandelhout en rozenhout die de huid niet alleen hydrateert, maar ook de ontspanning bevordert. Dat is bij mij hard nodig, want mijn agenda staat momenteel volgeboekt. Ik gebruik deze olie ‘s avonds na het douchen, net voor het slapen, en vind dit een heerlijk, zeer ontspannend product. De geur doet me nog het meest denken aan kruidnagel. Je kunt dit product inzetten als massageolie, doucheolie of als bodylotion. De ‘Relaxing Bali’-body oil hydrateert goed en maakt mijn huidje weer lekker zacht en glanzend. Ook is hij vrij van parabenen en geschikt voor alle huidtypen.

Bluxbox15Het leukste aan het testen van deze Bluxbox-mei editie vond ik de nieuwe merken die ik nog niet kende! Ik vond niet alle producten even fijn, maar er zitten wel producten tussen die echt blijvertjes zijn geworden in mijn schoonheidsroutine. Mocht jij je ook willen laten verrassen, bestel dan zeker deze fijne box via de website van Bluxbox. Ben jij al bekend met Bluxbox? Ik wens je een heerlijk en vooral ontspannen weekend toe!

De producten in deze review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven