Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Batiste limited edition droogshampoos ‘Eden’ en ‘Bloom’

BatisteEdenBloom2Dat ik gek ben op droogshampoo en dat het mijn favoriete haarproduct is wist je natuurlijk al, want laatst schreef ik ook al een aantal keer over deze tool. Tóch moest ik de 2 allernieuwste, limited edition paradepaardjes van haarmerk Batiste echt even met jullie delen. Batiste lanceert deze zomer namelijk de geuren ‘Eden’ en ‘Bloom’; twee geuren geïnspireerd op het ultieme vintage-gevoel en natuurlijk op bloemen. Ik maak er geen geheim van dat Batiste mijn favoriete merk voor droogshampoo is, en dat komt doordat mijn haar er zo heerlijk fris en volumineus van wordt – geen plat, futloos haar meer voor mij! Vandaag stel ik jullie dan ook graag voor aan mijn 2 nieuwe haarfavorieten.

BatisteEdenBloom3BatisteEdenBloom4Met haar donker gekleurde fles onderscheidt de geur ‘Bloom’ zich met de perfecte balans tussen modern, vrolijk en vintage, zo stelt Batiste zelf. Deze variant ruikt heel exotisch naar Calypso orchid en Freesia. Wat mij vooral opvalt is de zoetige, frisse geur die lekker in je haar blijft hangen gedurende de dag. Deze geur is lichter en bloemiger dan ‘Eden’. Wat ‘Bloom’ heel goed doet is het geven van meer body in mijn haar, en daarnaast ziet mijn haaraanzet er gezond, fris en vooral vol uit. Beide limited edition-geuren van Batiste laten geen witte waas achter in mijn donkere haar.

BatisteEdenBloom5BatisteEdenBloom6De geur ‘Eden’ is volgens Batiste vrouwelijker, en is geïnspireerd op Engelse tuinen en vintage patronen. Dit is absoluut mijn favoriete geur van de 2, omdat hij een licht fruitige, oriëntaalse geur van zoete meloen en kamperfoelie heeft. Vooral de geurtoon van meloen valt me ontzettend op; dit doet me direct denken aan een zomerse dag aan het strand. Ook deze geur blijft een tijdje hangen in mijn haar en geeft mijn haar lekker veel textuur en frisheid. Wat ik fijn vind aan deze 2 producten is het feit dat je ze alleen ‘s morgens in het haar hoeft aan te brengen en ze gedurende de dag niet opnieuw hoeft bij te werken.

Over beide droogshampoos ben ik weer ontzettend tevreden, en dat is niet zo gek, want het dierproefvrije Batiste is de nummer 1 droogshampoo in de UK! Batiste ‘Eden’ en ‘Bloom’ zijn tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf 18 juli t/m 14 augustus en nu al online bij Douglas zolang de voorraad strekt. Beide flessen hebben een inhoud van 200 ml en kosten €4,89 per stuk. Ga jij ze scoren?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1699919″]

De producten in deze review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Batiste limited edition droogshampoos ‘Eden’ en ‘Bloom’”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven