Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Witte Long Lasting Nailpolish #809 van Hema

234567

Al langere tijd was ik op zoek naar de perfecte witte nagellak. Ik vond de meeste witte lakjes niet dekkend genoeg, te Tipp-Ex effect achtig, of juist te parelmoerkleurig. Totdat ik bij Hema’s make-upafdeling kwam, die voor mij sowieso nogal verslavend werkt. Ik vond dit prachtige witte kleurtje, nummer 809, die ook nog eens beloofde Long Lasting te zijn. Voor maar €2,50 rekende ik het lakje af. Benieuwd naar mijn mening?

Om te beginnen het flesje zelf; het heeft een inhoud van 11 mL. Het heeft een strak en duidelijk design, het nummer van het lakje en de kleur zijn meteen duidelijk. Ook de prijs is erg schappelijk, en daarmee ook betaalbaar voor meiden met minder budget. Het kwastje vind ik een beetje dik, er zit erg veel nagellak op in één keer. Wel lakt deze nagellak erg fijn, hij verdeelt zichzelf namelijk als het ware over je nagels. Je hoeft weinig moeite te doen!

Na één laagje aanbrengen dekt de nagellak nog niet voldoende. Ook is de lak na één laag nog wat stroperig. Maar na twee lagen heb ik een prachtige, egale dekking! Ik ben verrast, en dat zonder basecoat of topcoat! De witte kleur van het lakje is erg intens, en mijn handen lijken er optisch bruiner door. Erg fijn ook om in de zomer mee te nemen op vakantie voor bij je bruine teint! Voor optimale dekking heb ik drie laagjes aangebracht. Het lakje droogt in ongeveer 30 minuten, je moet hier wel geduld voor hebben.

Klein nadeel: als je het lakje een beetje op je vingers hebt geknoeid, gaat het vrij moeilijk van je huid af. Maar is het long lasting? Absoluut! Het lakje doorstaat slapen, sporten, douchen en werken en is daarmee goedgekeurd. Het blijft bijna een week zitten dus voor dit geld ben ik erg tevreden. De witte lak staat ook nog eens heel clean en chic bij mijn outfits, dus ik ben helemaal blij! Wat vind jij van de witte nagellak-trend, en ga je dit lakje zelf uitproberen na deze review? Wat is jouw ervaring met Hema nagellak?

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Witte Long Lasting Nailpolish #809 van Hema”"

  1. Oehh fijn dat je er zo tevreden over bent! Ik ben namelijk al lange tijd op zoek naar een zo goedkoop mogelijke maar wel goede witte nagellak, goede tip dus 🙂

    Liefs,
    Didem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven